Το πρώτο του βράδυ στο κελί των κρατητηρίων της ΓΑΔΑ, ενόψει της απολογίας του για τις βαρύτατες κατηγορίες που περιλαμβάνονται στη δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του, πέρασε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Ο τηλεπαρουσιαστής κρατείται σε κελί στη γυναικεία πτέρυγα κρατητηρίων στη ΓΑΔΑ, η οποία δεν έχει άλλους κρατούμενους μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος δεν έχει φάει τίποτα καθώς αρνείται να σιτιστεί με τα γεύματα που προβλέπονται στο πλαίσιο της κράτησής του, με την αιτιολογία ότι ακολουθεί ειδικό διαιτολόγιο.

Ο Μένιος Φουρθιώτης δεν έχει δεχτεί και κανένα ρόφημα που του προσφέρθηκε, όπως για παράδειγμα καφές και έχει περάσει την πρώτη δύσκολη, ομολογουμένως νύχτα του, πίνοντας μόνο νερό.  

Ο παρουσιαστής και οι τρεις συγκατηγορούμενοι, θα οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή στις 9.30 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, μετά την προθεσμία που πήραν, για να λογοδοτήσουν για τα κακουργήματα και τα πλημμελήματα που τους βαρύνουν. Η δικογραφία που διαβιβάστηκε στον ανακριτή αφορά τις δύο, σκηνοθετημένες από τον ίδιο τον βασικό κατηγορούμενο σύμφωνα με την δικογραφία, επιθέσεις έξω από το σπίτι του Μένιο Φουρθιώτη, αλλά και τους πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών που εξαπέλυσαν οι δύο συγκατηγορούμενοι του παρουσιαστή.

Facebook Comments