Θυμάστε τις ατζέντες που αγοράζουμε με τον νέο χρόνο, στις πρώτες σελίδες έχουν ειδική λίστα εορτών διαφόρων αγίων, αργίες και εθνικές εορτές, δηλαδή τον προγραμματισμό της λούφας του Έλληνα, των αποδράσεων, την νομιμοπαράνομη κοπάνα τους στην ουσία.

Όταν ο Έλληνας ξέρει, είναι πολύ προγραμματισμένος, εκείνες τις συγκεκριμένες μέρες που αυτή η θαυματουργή ατζέντα του τα δείχνει όλα, αρρωσταίνει, παθαίνει λουμπάγκο, θανατηφόρο πονοκέφαλο, γρίπη, ίωση, γαστρεντερίτιδα με τσιρλιπιπίμ, «κλέβει» μια μερούλα που τον βολεύει και να το τριημεράκι, καμιά φορά και τετραημεράκι.

Μα σας παρακαλώ… όλα για καλό σκοπό γίνονται, προέχει η καλή ψυχική υγεία του Έλληνα κι αμ ίντα; που λένε κι εδώ στην Κρήτη!!!

Τώρα διανύουμε μια  μεγάλη περίοδο εγκλεισμού κι ο Έλληνας επειδή είπαμε ότι προέχει η ψυχική του υγεία, θέλει να αποδράσει από την μίζερη καθημερινότητα του εγκλεισμού του, καλά θα ρωτήσει κάποιος, δηλαδή πιο πριν τι έκανε; δεν δούλευε; καφέδες έπινε συνέχεια; ναι καφέδες έπινε και σας τώρα τι σας νοιάζει;

Το θέμα μας τώρα είναι άλλο, ότι ο Έλληνας εξέδραμε με παντός είδους έντυπο ειλικρινούς πιστοποίησης λόγω πανδημίας και μέτρων ταχαμ δήθεν, ότι εκδράμει για σοβαρό λόγο και φόρτωσε τις σούβλες του και τα διαφορά του για να μην μείνει και νηστικός, έχει που έχει τα προβλήματα που το αναγκάζουν να φύγει να μη φάει κιόλας;γίνεται δεν γίνεται….

Βέβαια… γι αυτό και το Πάσχα γιορτάζεται με υπερβάλλοντα ζήλο από τον Έλληνα, τρώει τόσο πολύ κρέας μέχρι να σκάσει, που λέει ο λόγος,  γιατί μέχρι το Πάσχα ήταν ένας vegan  Έλληνας, είναι και της μοδός, πάντα πρωτοπόρος…

Όπου να κοιτάξεις στημένες ψησταριές με κρεατικό, η γαργαλιστική τσίκνα, λες και τις προηγούμενες μέρες έτρωγαν κάτι άλλο… είμαι κακιά ε; έτρωγαν, ναι έτρωγαν το κάτι άλλο, αλλά δίπλα είχε κι ένα κομμάτι τσι τσί, ε δεν είμαστε τυχαία στις πρώτες σειρές των κρεατοφάγων της Ευρώπης.

Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα, βγήκαμε κι απ το λαγούμι στο φως κι εκεί να δεις γλέντια, ολημερίς, ολονυχτίς, το κοκορέτσι, το κοντοσούβλι κι η ψησταριά πάει σύννεφο και το κουνούπι ατσάλι!!!!

Τόση ψησταριά και τέτοια τσίκνα δεν ξανάγινε, ποια ρύπανση, ποια τζάκια, ποια αιθαλομίχλη, ποιος Κορωνοιός, τον σκοτώσαμε απ την πολύ τσίκνα, πνίγηκε…

Ακούστε κύριοι εδώ είμαστε Ελλάδα, γωνιά και σουβλατζίδικο, πεζοδρόμιο, αυλή και ψησταριά…

Ψήστε και τσικνιστείτε Έλληνες, μια ζωή την έχουμε ρε αδερφέ, μια κι ας είναι μονίμως τσικνισμένη, άσε δε που κι φτώχεια θέλει καλοπέραση…

Facebook Comments