Από σήμερα, κάθε καταναλωτής που επιλέγει τα πρατήρια καυσίμων Shell για τον ανεφοδιασμό του οχήματός του, έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει σε προνομιακή τιμή ένα αυθεντικό σακίδιο πλάτης και μία μπάλα handball Ferrari, μαζί με ένα βιταμινούχο νερό Coolvit της επιλογής του.

Κάθε φορά που οι καταναλωτές ανεφοδιάζουν το όχημά τους με τουλάχιστον 20 λίτρα από τα αγαπημένα καύσιμα Shell V-Power Racing, Shell V-Power ή Shell V-Power Diesel μπορούν να κάνουν δικά τους ένα σακίδιο πλάτης, μία μπάλα handball Ferrari και ένα βιταμινούχο νερό Coolvit της επιλογής τους με επιπλέον χρέωση μόλις 12€.

Τα αυθεντικά σπορ σακίδια Ferrari είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα, κόκκινο με μαύρη πρόσοψη και μαύρο με κόκκινη πρόσοψη. Διαθέτουν δύο θήκες με λάστιχο στα πλαϊνά, μία θήκη στη βάση η οποία είναι αεριζόμενη και μία κεντρική θήκη με έξτρα εσωτερική τσέπη με φερμουάρ. Οι αυθεντικές μπάλες Ferrari (Μέγεθος Handball, size 2) διατίθενται αντίστοιχα σε δύο χρώματα, μαύρο και κόκκινο. Συγκεκριμένα, σε σακίδια κόκκινα με μαύρη πρόσοψη περιλαμβάνονται μαύρες μπάλες και σε μαύρα σακίδια με κόκκινη πρόσοψη κόκκινες μπάλες. Τα στοιχεία του λογότυπου της Ferrari (σήμα & επωνυμία) στο σακίδιο είναι ανάγλυφα.

Το Coolvit Vitamin Water είναι ένα premium ρόφημα νερού εμπλουτισμένο με βιταμίνες. Διατίθεται σε τρεις γεύσεις (Active, Sport, Balance), η καθεμία από τις οποίες περιλαμβάνει έναν μοναδικό συνδυασμό βιταμινών και μετάλλων που καλύπτουν το 100% της Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης. Τα κύρια πλεονεκτήματα του Coolvit είναι:

  • Η υπέροχη γεύση του, που είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο νερό.
  • Ρόφημα χαμηλών θερμίδων, μόλις 70-80 θερμίδες ανά 500ml.
  • Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με φυσικά γλυκαντικά, Χωρίς τεχνητά αρώματα, Χωρίς συντηρητικά, λόγω ασηπτικής εμφιάλωσης.

 

Αναλυτικές πληροφορίες για την προσφορά μπορείτε να βρείτε στο allsmart.gr.

 

Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια Shell με τη χρήση της κάρτας allSmart και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

 

Δροσιά και άθληση για ένα Καλό Καλοκαίρι από τα πρατήρια Shell!

Facebook Comments