Εδώ και τρεις ημέρες αγνοείται η 15χρονη Ασημίνα. Τελευταία φορά εθεάθη να κινείται στις 10 Μαΐου στην περιοχή του Αιγάλεω. Οι γονείς αγωνιούν για την κόρη τους, ειδικά αφότου μετά την εξαφάνισή της, βρέθηκε το κινητό της στα σκουπίδια.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας είναι μεγάλη, ενώ η οικογένεια απευθύνθηκε στο “Χαμόγελο του Παιδιού” προκειμένου να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της ανήλικης.

Η Ασημίνα έχει ύψος 1,61 μ, κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, κόκκινη μπλούζα, μαύρο μπουφάν, λευκά-ροζ αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μία μαύρη τσάντα πλάτης.

Γιαννόπουλος: Υπάρχουν υπόνοιες για κάποιους ανθρώπους – Μπορεί να έχουν εγκλωβίσει τη μικρή

Σε δημόσια τοποθέτησή του, ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του “Χαμόγελου του Παιδιού” απηύθυνε έκκληση και στη 15χρονη και στις συμμαθήτριές της να μιλήσουν σε περίπτωση που ξέρουν κάτι για την υπόθεση.

“Θέλουμε γρήγορα να γυρίσει σπίτι της. Οι γονείς της την αναζητούν. Έχουν πληγωθεί πάρα πολύ από αυτή τη διαδικασία. Θα θέλαμε να κάνουμε έκκληση στην ίδια αν βλέπει αυτή τη στιγμή την επικοινωνία” είπε χαρακτηριστικά.

“Σε κάποιους που γνωρίζουν, ιδιαίτερα σε κάποιες συμμαθήτριες που ενδεχομένως να γνωρίζουν γιατί υπάρχουν υπόνοιες, υπάρχουν κάποιες γνώσεις που η αστυνομία ερευνά για κάποιον άνθρωπο ενήλικο, για κάποιους ανθρώπους που ενδεχομένως έχουν εγκλωβίσει τη μικρή, σε κάποιο χώρο που δεν μπορεί εύκολα να βρεθεί” πρόσθεσε.

Facebook Comments