Αν δεν είστε τόσο εξοικειωμένοι με την πολιτική, θα πρέπει να ξέρετε ότι για τους πολιτικούς δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την κλεισούρα του γραφείου. Δεν είναι μόνο ο πολιτικός ιδρυματισμός και η απώλεια επαφής με τον παλμό της κοινωνίας, αλλά και η μονοτονία της ρουτίνας. 

Κάπως έτσι βλέπει τα πράγματα βλέπει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει έξοδο από το γραφείο του τις επόμενες εβδομάδες, με περιοδείες, αλλά και ταξίδια εκτός συνόρων. Αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα που θα πάει στη Θεσσαλονίκη, για εκδήλωση της Fraport αναφορικά με τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και μια βόλτα στην πόλη. Παράλληλα στο τέλος του μήνα, ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στην Κρήτη για τα δρομολογούμενα έργα στον ΒΟΑΚ, ο οποίος αποτελεί προσωπικό του στοίχημα και ρητή εντολή του στο υπουργείο Υποδομών. 

Στις αρχές Ιουνίου ο κ. Μητσοτάκης θα πάει στην Αστυπάλαια, ενώ τις επόμενες μέρες θα κλειδώσουν και οι επόμενες επισκέψεις του, ίσως, για παράδειγμα, στη Δυτική Μακεδονία, όπου υλοποιείται το μεγάλο project της απολιγνιτοποίησης. 

 

Ο εξ απορρήτων

Facebook Comments