Με τον Υπουργό Υγείας κ Βασίλη Κικίλια συναντήθηκε ο  Διευθύνων Σύμβουλος της Euroins Ελλάδος  κ Evgeny Svetoslavov Ignatov συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Διευθυντή κ Αθανάσιο Σμυρνή και την Compliance Manager κα Αρετή Μανιάτη.

Ο κ Κικίλιας ευχαρίστησε την Euroins για τις δωρεές σε υγειονομικό εξοπλισμό και αναλώσιμα κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου της πανδημίας Covid 19, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι « η πανδημία κατέδειξε με τον πιο σαφή τρόπο τη σημασία της συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα σε περίοδους κρίσης» και εξήρε τον ρόλο των ιδιωτών δωρητών που « στήριξαν με κάθε τρόπο το Εθνικό Σύστημα Υγείας συμβάλλοντας αποφασιστικά στην θωράκιση του».

Από την πλευρά του ο κ Ignatov διαβεβαίωσε τον Υπουργό Υγείας,  ότι η Euroins Ελλάδος μέλος του ομίλου  Eurohold  ήταν και θα παραμείνει αρωγός σε κοινωνικές δράσεις, στο πλαίσιο της πολιτικής εταιρικής ευθύνης που διέπει  τον όμιλο σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποείται.

Ο κ Ignatov  τόνισε επίσης  ότι «H EUROINS ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2014 και απέδειξε από την αρχή ότι συναισθάνεται όλες τις κρίσιμες στιγμές που η Ελληνική κοινωνία υπέφερε λόγω της οικονομικής κρίσης των τελευταίων ετών αλλά και με την πανδημία.

Εντός αυτού, η Εταιρεία δηλώνει Κοινωνικά Ενεργή και μέσω των Δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας καθώς και μέσω των Επενδυτικών δηλών το «παρών» στην προσπάθεια της Ελλάδας για ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΕΥΗΜΕΡΙΑ. 

Facebook Comments