Με βαρείς χαρακτηρισμούς αντεπιτέθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος, στον ΣΥΡΙΖΑ και την απαίτησή του να διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος, κατηγορώντας την ότι με την ομιλία του στη Βουλή για τη συνεπιμέλεια δικαιολόγησε την ενδοοικογενειακή βία.

«Ο κανιβαλισμός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από τα συριζοτρολ έχει και τα όρια του. Έλεος πια», σχολιάζει ο κ. Λοβέρδος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, καταλογίζοντας στην Αξιωματική Αντιπολίτευση «σταλινικές λογικές».

Η ανάρτηση του Γιάννη Λοβέρδου στο facebook: 

«Για μια ακόμη φορά τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, εκμεταλλευόμενο την ανθρωποφαγία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, απομόνωσαν μια φράση μου από την ομιλία μου χθες στη Βουλή για να ισχυριστούν δήθεν ότι αποδέχομαι την βία κατά των γυναικών. Πόσο ανόητοι είναι πια. Αυτό που είπα χθες,και στο οποίο επιμένω είναι ότι η επιμέλεια των τέκνων δεν μπορεί να προσδιορίζεται με κυβερνητική απόφαση η με νομοθετική ρύθμιση αόριστα χωρίς να λαμβάνονται υπόψιν οι ιδιαίτερες ανά περίπτωση συνθήκες. Αλλά μόνον με απόφαση του φυσικού δικαστή ο οποίος  γνωρίζει και τα δεδομένα στην κάθε ξεχωριστή περίπτωση. Δεν είναι δυνατόν να αφαιρείται με νόμο απ’ όσους γονείς έχει βγει εις βάρος τους  το διαζύγιο η δυνατότητα να βλέπουν τα παιδιά τους αυτή. Αλλά ούτε να επιβάλλεται σε όλες τις περιπτώσεις υποχρεωτικά η συνεπιμέλεια. Αυτό δεν θα το κρίνει ούτε η κυβέρνηση ούτε η Βουλή με ένα νόμο. Θα το κρίνει ξεχωριστά ανά περίπτωση ο φυσικός δικαστής όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες του κόσμου. Από κει και πέρα, το να επιχειρείται να αποδοθεί σε μένα η κατηγορία ότι αποδέχομαι την ενδοοικογενειακή βία, είναι τουλάχιστον γελοίο κι άθλιο. Έχω κατ’ επανάληψη γράψει κατά της βίας, και μάλιστα μέσα στην οικογένεια. Αλλά είναι τόσο μεγάλη η ένδεια των επιχειρημάτων των συριζαίων, που με παρωχημένες σταλινικές λογικές προσπαθούν να ασκήσουν αντιπολίτευση. Ντροπή τους!»

 

 

Facebook Comments