Εντείνει τις δράσεις εναντίον του εργασιακού νομοσχεδίου το Κίνημα Αλλαγής, «μαζί με τον κόσμο της εργασίας, για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και των συνδικαλιστικών ελευθεριών», όπως αναφέρει άτυπη ενημέρωση από την Χαριλάου Τρικούπη.

   Θα υποστηρίξει τις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, των συνδικάτων, καθώς και την παρουσία του στους εργασιακούς χώρους, ενημερώνοντας τους εργαζόμενους για το πραγματικό περιεχόμενο και τις συνέπειες αυτού του νόμου.

   Στο πλαίσιο αυτό, η Φώφη Γεννηματά πρόκειται:

   *  Να συζητήσει αύριο, στις 11 τα πρωί, με τους εργαζόμενους στο Κέντρο των ΕΛΤΑ, στο Κρυονέρι.

   * Να είναι παρούσα επικεφαλής κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής στην απεργιακή συγκέντρωση των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, την Πέμπτη, στην πλ. Κλαυθμώνος.

   * Να επισκεφθεί την Δευτέρα, 13/06, το εργοστάσιο της ΕΑΒ και θα συζητήσει με τους εργαζόμενους.

   «Και σε αυτή την κορυφαία μάχη είμαστε αταλάντευτα μαζί με τον κόσμο της εργασίας», επισημαίνει το ΚΙΝΑΛ στην ενημέρωση του.

   Υπενθυμίζει ακόμη τις ενέργειες και πρωτοβουλίες που πήρε μέχρι τώρα, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται:

    * Η διαδικτυακή συζήτηση της κ. Γεννηματά με 30 προέδρους Εργατικών Κέντρων σε όλη την χώρα.

   * Η επίσκεψη της προέδρου του ΚΙΝΑΛ στο αμαξοστάσιο του Ρέντη, όπου συζήτησε με τους εργαζόμενους στις αστικές συγκοινωνίες.

   * Η τηλεδιάσκεψη με την Ομοσπονδία και τον Σύλλογο του υπουργείου Εργασίας, με αντικείμενο την πλήρη αποδυνάμωση του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας που επιχειρεί η κυβέρνηση.

   * Και η ειδική τηλε-συζήτηση με θέμα: «Η εργασία σε μετάβαση: αξιοπρέπεια ή ισοπέδωση;» όπου συνομίλησε με τον Γιάννη Παναγόπουλο/πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Αρη Καζάκο/ καθηγητή ΑΠΘ, Σταύρο Κουτσουμπέλη/αντιπρόεδρο ΕΕ ΑΔΕΔΥ, Γιώργο Ματζαβά/ασκ. δικηγόρο, Δίκτυο Νεολαίας, Γιώργο Μουλκιώτη/βουλευτή, υπεύθυνο ΚΟ του ΚΙΝΑΛ.

Δηλώνει δε, ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου.

Facebook Comments