Η UEFA ανακοίνωσε πως η κατάσταση της υγείας του Κρίστιαν Ερικσεν έχει σταθεροποιηθεί και ο Δανός ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Η ανάρτηση της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αναφέρει: «Σε συνέχεια του επείγοντος περιστατικού με το ποδοσφαιριστή της Δανίας, Κρίστιαν Ερικσεν, αμφότερες οι ομάδες και ιθύνοντες του αγώνα έχουν συνάντηση. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στις 19:45 (τοπική ώρα). Ο παίκτης έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί».

 

Πηγή Φωτό: AP IMAGES
 

 

Σοκαριστικές στιγμές στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας της Δανίας με την Φιλανδία, καθώς ο Νορβηγός μέσος Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και υπάρχει μεγάλη αγωνία για την ζωή του διεθνούς μέσου.

Οι εικόνες ήταν πολύ σκληρές και ο 29χρονος μέσος δίνει μια μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, με τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων να δίνουν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο.

Το ματς διακόπηκε στο 42ο λεπτό μετά από αιφνίδια πτώση του διεθνούς άσου της Δανίας και για τουλάχιστον 15 λεπτά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για να μην χάσει τη ζωή του, ενώ χρησιμοποιήθηκε και απινιδωτής. Οι παίκτες των δύο ομάδων ξέσπασαν σε κλάματα, όπως και στις εξέδρες υπήρξε παγωμάρα.

Οι διεθνείς της Φινλανδίας μπήκαν στα αποδυτήρια, ενώ μετά από περίπου 15 λεπτά και με ανθρώπινη ασπίδα τους συμπαίκτες του στην Εθνική, ο Έρικσεν αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο.

 

Facebook Comments