Οι followers στο Instagram του πιλότου άρχισαν ξαφνικά να αυξάνονται μετά την κυνική του ομολογία.

Αυτό το γεγονός είναι κάτι που έχει προβληματίσει αρκετούς ανθρώπους, μη μπορώντας να καταλάβουν τον λόγο που υπάρχει κόσμος που μετά από αυτό που έκανε τον ακολουθεί, αφού από 15 χιλιάδες followers, το προφίλ του έχει φτάσει τους 18 χιλιάδες.

Ο ψυχολόγος της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος συζήτησε μαζί με τον πιλότο, μετά την ομολογία του αποτρόπαιου εγκλήματος που διέπραξε, μίλησε στον skaigr και εξήγησε γιατί γίνεται αυτό.

Σχολιάζοντας λοιπόν αυτό το γεγονός, ο ψυχολόγος της αστυνομίας εξήγησε στον skaigr πως ο κόσμος ζει όλο και περισσότερο μέσα από τα social media, χωρίς να ασχολείται με την πραγματική του ζωή, ή θεωρώντας ότι η κανονική του ζωή είναι μέσα από το κινητό.

«Το ζευγάρι αυτό ας πούμε στα social φαίνεται ένα πάρα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι. Παρόλα αυτά έχει συμβεί αυτό το τραγικό γεγονός που δείχνει ότι το ζευγάρι μάλλον δεν ήταν τόσο αγαπημένο όσο φαίνεται στα social», δήλωσε ενδεικτικά.

Παράλληλα, ο ψυχολόγος ανέφερε πως υπάρχουν δύο ειδών ακόλουθοι. Οι περίεργοι και οι άλλοι που μπήκαν στο προφίλ προκειμένου να τον καταραστούν και να εκφράσουν την οργή τους.

 

Facebook Comments