Στην πρώτη τους δημόσια εκδήλωση, μετά το lockdown, o Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης θα υποδεχθούν παλιούς και νέους φίλους, στο Άλσος Κηφισιάς, την Πέμπτη 1η Ιουλίου, στις 19:00.

Θα γίνει παρουσίαση του Συνασπισμού “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”, με τον οποίο τα δύο κόμματα συμφώνησαν να κατέβουν στις επόμενες εθνικές εκλογές, και θα αναπτυχθούν τα βασικά εθνικά ζητούμενα, για την προάσπιση των οποίων οι δύο πρόεδροι έχουν, επί χρόνια, έντονη πολιτική δραστηριότητα.

Κατά τη συζήτηση, που θα ακολουθήσει, οι παρευρισκόμενοι μπορούν να απευθύνουν ερωτήσεις και να σχολιάσουν οτιδήποτε, δεδομένου ότι η προσέλευση είναι ελεύθερη.

Ο συνασπισμός “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”, του οποίου επικεφαλής –μετά από πρόταση του Φαήλου Κρανιδιώτη– είναι ο Θάνος Τζήμερος, θα εντείνει τις δημόσιες εμφανίσεις του, καθώς τα μείζονος σημασίας προβλήματα της χώρας (ισλαμικός εποικισμός, θεσμική ανομία, απουσία τάξης και ασφάλειας, επικυριαρχία της αριστερής ρητορικής και πρακτικής, κρατισμός, κρατικοδίαιτος συνδικαλισμός, στραγγαλισμένη από υπερρυθμίσεις οικονομία, υπερφορολόγηση κ.λπ.) η κυβέρνηση της ΝΔ φοβάται ακόμα και να τα συζητήσει.

Στις επόμενες εκλογές, που θα γίνουν με απλή αναλογική, και δεν θα ισχύει ο “μπαμπούλας” της χαμένης ψήφου, είναι ευκαιρία οι πολλοί φίλοι των δύο κομμάτων να γίνουν και ψηφοφόροι τους, ώστε ο πατριωτικός φιλελευθερισμός να εκπροσωπηθεί στη Βουλή.

 

 

Facebook Comments