Ομάδα στο Facebook με το όνομα «Μαγαζιά χωρίς Μπόλι» συγκεντρώνει όλους τους «αρνητές» ανά τον κόσμο, καλεί τους επιχειρηματίες σε χώρους εστίασης να μην τηρήσουν τα μέτρα και ο αριθμός των followers αυξάνεται με την ίδια ταχύτητα που αυξάνονται και τα ραντεβού για τον εμβολιασμό! 

 

Η ομάδα με όνομα «Μαγαζιά χωρίς Μπόλι» μετρά ήδη 90.000 μέλη και καλεί άπαντες να μην κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Τα μέλη της ομάδας αυτής φτάνουν, μάλιστα, στο σημείο να χαρακτηρίσουν ως «μπόλι» το εμβόλιο, τη στιγμή που άπαντες (λοιμωξιολόγοι και κυβέρνηση) έχουν πει ότι αυτό θα είναι το μοναδικό «όπλο» στην ελευθερία μας. Χυδαίοι είναι οι χαρακτηρισμοί που εκφράζουν και για τη μάσκα, την οποία αποκαλούν «φίμωτρο» με το δήθεν επιχείρημα ότι αυτή περιορίζει την ελευθερία τους και τους προκαλεί προβλήματα υγείας.  

(Πηγή: Facebook)

Τα μέλη αυτής της ομάδας επιχειρούν να ξεσηκώσουν τους αρνητές του εμβολίου, καλώντας, μάλιστα, και σε κινητοποιήσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις πριν λίγες μέρες είχε οργανωθεί μία συγκέντρωση στα Προπύλαια στο κέντρο της Αθήνας, η οποία δεν έτυχε ανάλογου ενδιαφέροντος. 

 

Facebook Comments