Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 64 ετών άφησε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας, έπειτα από άνιση μάχη με σοβαρή ασθένεια.

Ο εκλιπών υπήρξε επί μία δεκαετία πρόεδρος του Επιμελητηρίου, από το 2011 έως το 2021, και προ 20 ημερών είχε υποβάλει την παραίτησή του. Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Κυριακή, στις 11 το πρωί, στο Α’ Κοιμητήριο Σερρών.

Γεννημένος το 1957 στις Σέρρες, αποφοίτησε από τη Γεωπονική Σχολή του ΑΠΘ και το 1980 έκανε τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα. Ίδρυσε τρεις εταιρίες ως συνέχεια της επιχείρησης του πατέρα του, ενώ το 1998 οι επιχειρήσεις αυτές συγχωνεύτηκαν σε μία δημιουργώντας τη «Χρήστος Μέγκλας ΑΒΕΕ», της οποίας ο εκλιπών υπήρξε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.

Καραμανλής: Αποχαιρετούμε με μεγάλη θλίψη ένα άξιο τέκνο των Σερρών

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνική δικτύωσης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, αποχαιρετά «με μεγάλη θλίψη” τον Χρήστο Μέγκλα, τον οποίο χαρακτηρίζει «άξιο τέκνο των Σερρών, δυναμικό επιχειρηματία, άριστο οικογενειάρχη και καλό προσωπικό μου φίλο», εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγό του και στον γιο του.

Facebook Comments