Σίγουρος ότι η 26χρονη Γαρυφαλλιά έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 30χρονο, πριν τη ρίξει από τα βράχια στη θάλασσα, στη Φολέγανδρο, είναι ο ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας στην έκθεσή του αναφέρει πως στο πτώμα της άτυχης κοπέλας υπάρχουν τραύματα που δείχνουν ότι προηγήθηκαν χτυπήματα πριν την πτώση στη θάλασσα. Μάλιστα, από χθες είχε γίνει γνωστή η ύπαρξη ενός μώλωπα στο μάτι της 26χρονης.

Αυτό το ενδεχόμενο να φέρει εξελίξεις στην υπόθεση, αφού θα αποκαλύψει αντιφάσεις κατάθεση του 30χρονου καθ ομολογία δολοφόνου, ο οποίος δεν έκανε λόγο για ξυλοδαρμό, αλλά για σπρώξιμο και πτώση της Γαρυφαλλιάς από τα βράχια της Λυγαριάς.

Η ιατροδικαστική έκθεση που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, αναφέρει πως η 26χρονη πέθανε από πνιγμό, ενώ εκτιμάται πως ήταν ζωντανή όταν βρέθηκε στο νερό. Ο ίδιος ο 30χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως κατέβηκε στο σημείο που έπεσε η Γαρυφαλλιά, την είδε ακίνητη και έφυγε χωρίς να σκεφθεί να παρέχει βοήθεια.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η κοπέλα όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πριν την ρίξει στα βράχια, φώναζε δυνατά βοήθεια, με αποτέλεσμα ο 30χρονος να νιώσει “προσβεβλημένος”.

Facebook Comments