Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα κ. Νίκο Παπαθανάση, συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Διευθύνων Σύμβουλος της EUROINS Ελλάδος κ. Evgeny Svetoslavov Ignatov, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Ι. Σμυρνή και την κα Αρετή Ε. Μανιάτη, της Διεύθυνσης Κανονιστικής Συμμόρφωσης. Είχε προηγηθεί συνάντηση του κ. Evgeny Svetoslavov Ignatov με το Γενικό Γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα κ. Ορέστη Καβαλάκη.

Σκοπός των συναντήσεων ήταν να ενημερωθεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης για το σύνολο των επενδυτικών σχεδίων του Ομίλου Eurohold στην Ελλάδα.

Ο  κ. Evgeny Svetoslavov Ignatov παρουσίασε, συνοπτικά, στον Αναπληρωτή Υπουργό Νίκο Παπαθανάση, την ανοδική πορεία της EUROINS Ελλάδος τα τελευταία χρόνια ενώ ανέλυσε το νέο επιχειρηματικό σχέδιο του Ομίλου που προβλέπει να εντάξει νέα καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα στην Ελληνική αγορά και ταυτόχρονα σημαντικές επενδύσεις στην τεχνολογία.

Κεντρικός στόχος της Euroins  παραμένει η ταχύτερη, ασφαλέστερη αλλά ακόμη πιο φιλική εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

Συγκεκριμένα :

  • O κ. Evgeny Svetoslav Ignatov ενημέρωσε τον Υπουργό Nίκο Παπαθανάση ότι η EUROINS Ελλάδος ήδη παρέχει στους πελάτες της Συμβόλαια Εγγυήσεων Πιστώσεων που αφορούν κυρίως σε συμμετοχή μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε διαγωνισμούς του δημοσίου.
  • Αυτό το προϊόν θα αποτελέσει μέσο ανάπτυξης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες θα μπορούν χωρίς καθυστέρηση και με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος ή δέσμευση κεφαλαίων τους, να μπορούν να συμπράττουν με το Ελληνικό Δημόσιο.

Πέραν των καινοτόμων Συμβολαίων Εγγυήσεων Πιστώσεων, εντός του τρέχοντος έτους η EUROINS Ελλάδος θα προσθέσει στα προϊόντα της, την ασφάλιση περιουσίας από φυσικές καταστροφές (Ασφάλιση Πυρός – Σεισμού) και Ασφάλιση Υγείας.

Στο σημείο αυτό ο κ. Evgeny Svetoslavov Ignatov επισήμανε ότι, πέραν της επένδυσης σε νέες τεχνολογίες και ασφαλιστικά προϊόντα, η EUROINS Ελλάδος θα εξακολουθήσει να επενδύει στην κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της αλλά και στην πρόσληψη εξειδικευμένων στελεχών που θα καλύψουν τις ανάγκες της εταιρείας αλλά και των πελατών της.

Η σημαντική οικονομική μεγέθυνση της εταιρείας καθώς και η διεύρυνση του πελατολογίου της αποδεικνύουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και την αποδοχή που απολαμβάνει από τους ασφαλισμένους.

Εν κατακλείδι ο κ. Evgeny Svetoslavov Ignatov επισήμανε ότι το ενδιαφέρον του ομίλου Eurohold για διεύρυνση των επενδύσεών του στην Ελλάδα παραμένει αμείωτο και ότι εξετάζεται κάθε ενδεχόμενο.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος στο παρελθόν έχει συναντηθεί και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου Eurohold κ. Kiril Ivanov Boshov, ευχαρίστησε τον κ. Evgeny Svetoslavov Ignatov και δήλωσε ότι από πλευράς της Ελληνικής Πολιτείας θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διευκόλυνση των επενδύσεων της EUROINS Ελλάδος αποσκοπώντας, πάντα, στην υγιή ανάπτυξη αλλά και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Facebook Comments