Η ηθοποιός Άννα Ελεφάντη, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που με ανάρτησή της είπε ότι πρέπει να είσαι γκόμενα του γιου του πρωθυπουργού για να σε δείξει η ΕΡΤ δεν παίρνει πίσω ούτε λέξη. Σχολιάζοντας την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, γιου του πρωθυπουργού, που κατήγγειλε σεξιστική και χυδαία επίθεση, έγραψε:

Συμφωνώ απόλυτα.
Αυτά να τα πείτε στους επικοινωνιολόγους της ΝΔ που με χυδαίο τρόπο εκμεταλεύονται τη σχέση σας.
Η Μαρία Σάκκαρη είναι μια σημαντική αθλήτρια και της εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία.

Νωρίτερα:

«Σεξιστική και χυδαία επίθεση» καταγγέλλει ο γιος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, απαντώντας στην ανάρτηση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, που στοχοποιεί την πρωταθλήτρια Μαρία Σάκκαρη εξαιτίας τη σχέσης της μαζί του.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο γιος του πρωθυπουργού κάνει λόγο για «φθηνή πολιτική κριτική» με στόχο την πρωταθλήτρια του τένις, η οποία αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης καλεί τόσο την Αννα Ελεφάντη, όσο και τους σχολιαστές να σεβαστούν την Μαρία Σάκκαρη, υπογραμμίζοντας ότι «τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού».

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

«Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά.
Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής.

 

 


 

 

Facebook Comments