Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας επί πρωθυπουργίας Καραμανλή Βαγγέλης Αντώναρος με δημοσίευση στον λογαριασμό του στο Facebook κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι ψεύδεται, καθώς οι φωτογραφίες στις 15:30 για την παρουσίαση του myhealth έδειχναν τον Κυριάκο Μητσοτάκη χωρίς γένια, ενώ η φωτογραφίες από το Συντονιστικό κέντρο στις πυρκαγιές τέσσερις ώρες μετά τον έδειχναν με γένια.

Η ανάρτησή του:

Η κυβέρνηση κι ο Μητσοτάκης λένε ΨΕΜΜΑΤΑ κατάμουτρα στους Έλληνες.
Τρίτη γύρω στις 15 30 ο Μητσοτάκης φωτογραφίζεται στο Μαξίμου παρουσιάζοντας το “βιβλιάριο” my health. EINAI ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΣ.
Τέσσερις ώρες αργότερα – υποτίθεται – ότι πάει στο Συντονιστικό για την πυρκαγια. ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΑΞΥΡΙΣΤΟΣ.
Να του φυτρώσαν γενιά μέσα σε τέσσερις ώρες αποκλείεται. Παρότι είναι εμφανώς δασύτριχος.
Αρα: Μια από τις δύο φωτό είναι μούφα — τραβηγμένη άλλη μέρα. Η δεν πήγε καν στο Συντονιστικό και πλάσαρανε φωτο από παλιότερη σύσκεψη. (Πολύ πιθανόν!) Η η σύσκεψη για το “βιβλιάριο” είχε γίνει και φωτογραφηθεί πριν από τις τελευταίες…διακοπές του. Λετε;
Θα πάρουμε απάντηση;

ΥΓ. Συμπληρωματικη παρατηρηση: στην παρουσίαση στο Μαξίμου ο Κύμης φοράει μάσκα. ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…

Στη  συνέχεια με ανάρτηση του στο twitter κατηγόρησε ξανά την κυβέρνηση λέγοντας:
» Άνεμος δεν υπάρχει. Ο καπνός ανεβαίνει σχεδόν κάθετα. Οι αρμόδιοι ψεύδονται ασύστολα. Οι Έλληνες πολίτες ΑΠΑΙΤΟΥΝ άμεση προσωπική ενημέρωση από τον τουρίστα Πρωθυπουργό Μητσοτάκη κι όχι από τους διορισμένους μη κοινοβουλευτικούς Χρυσοχοιδη και Χαρδαλιά.»

Ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού ανέλαβε να απαντήσει με ένα tweet:

Επειδή κάποια «λαγωνικά» κάνουν συγκρίσεις με φωτό του ΠΘ από το Κέντρο Επιχειρήσεων, καμία φωτο δεν εστάλη από τη χθεσινή σύσκεψη.Ούτε πλάνα, παρότι ενημερώθηκαν όλοι οι δημοσιογράφοι κι όποιος ήθελε μπορούσε να πάει. Κάποιοι έβαλαν φωτό αρχείου. Ας κάνουν κράτει λοιπόν οι Κλουζό

Facebook Comments