Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Ρέθυμνο από τη νέα υπόθεση γυναικοκτονίας που πήρε μέρος το απόγευμα της Κυριακής σε ταβέρνα στο Πάνορμο Μυλοποτάμου, εκεί όπου ένας 49χρονος πυροβόλησε και σκότωσε μια 47χρονη γυναίκα.

Συγκεκριμένα, το φονικό σημειώθηκε στις 7 το απόγευμα μπροστά στα έντρομα μάτια του προσωπικού του καταστήματος και των πελατών. Ο 49χρονος και η 47χρονη είχαν πάει μαζί στην ταβέρνα ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες διατηρούσαν παράνομη σχέση.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 49χρονος σήκωσε το πιστόλι που έφερε μαζί του, πυροβόλησε πισώπλατα τη γυναίκα και εξαφανίστηκε. Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει την τραυματία. Όπως αναφέρει το cretalive.gr, η ταβέρνα άνηκε στο θύμα ενώ ο δράστης διατηρεί επιχείρηση σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος.


Δυστυχώς η γυναίκα δεν άντεξε και στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Λίγη ώρα αργότερα, στο νοσοκομείο της πόλης μεταφέρθηκε και ένας άντρας που έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο, που όπως διαπιστώθηκε ήταν ο 49χρονος που επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο δράστης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Facebook Comments