Μία άκρως προσβλητική ανάρτηση για τους δημοσιογράφους και ειδικά για τους ρεπόρτερ που εδώ και μία βδομάδα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των πυρκαγιών, αντιμετωπίζοντας δυσκολίες, έκανε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.

Ο Κωνσταντίνος Λουράντος, σε προκλητικό τόνο, έγραψε στο facebook: «Δώστε από μία μάνικα στους δημοσιογράφους που βρίσκονται σε όλα τα μέτωπα. Έτσι κι αλλιώς τα λεφτά για τα Canadair αυτοί τα πήρανε».

Ο κ. Λουράντος που είχε πρωταγωνιστήσει στην κίνηση να μην δίνονται δωρεάν τα self test από τα φαρμακεία ώστε να πληρώνονται οι φαρμακοποιοί, ακόμα και στους διαλόγους που έκανε με διαδικτυακούς του φίλους οι οποίοι του ζητούσαν να αποσύρει την ανάρτηση ή να επαναδιατυπώσει, επέμενε ότι αυτό που γράφει, ισχύει. Πέρα από καταφανώς ψευδές, το κείμενο του κ. Λουράντου είναι εξαιρετικά προσβλητικό για όλους τους ρεπόρτερ των καναλιών που βρίσκονται επί τόπου στις πυρκαγιές, και όχι μόνο μεταφέρουν την αγωνία των κατοίκων και τις επιχειρήσεις των πυροσβεστών, αλλά στην ανάγκη ναι, έχουν πιάσει μέχρι και μάνικα!

Η ΕΣΗΕΑ, μέχρι στιγμής δεν έχει αντιδράσει στον ψευδέστατο και συκοφαντικό ισχυρισμό του κ. Λουράντου.

Facebook Comments