Δύο γκαζάκια κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στην βάση ενός πεύκου, εντόπισε το πρωί του Σαββάτου 14 Αυγούστου η ομάδα Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά, μέσα σε μια εβδομάδα, που οι εθελοντές βρίσκονται μπροστά σε ένα τέτοιο εύρημα, σε δασάκι του Δήμου Αργυρούπολης.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και παρέλαβε τα γκαζάκια.

Την αποκάλυψη έκανε ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος με ανάρτησή του στο facebook, δημοσιεύοντας και τη σχετική φωτογραφία.

 

Η ανάρτησή του:

Ο δήμαρχος της Αργυρούπολης, στην ανάρτησή του έγραψε:

Απίστευτο: Γκαζάκια στο δασάκι της Αργυρούπολης

Πριν από λίγο, για δεύτερη φορά σε μία βδομάδα ή περιπολία της ομάδας Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στην βάση ενός πεύκου δύο γκαζάκια γεμάτα. Μετά τον φακό και γκαζάκια με στόχο προφανή. Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε και ευχαριστώ τους εθελοντές φύλακες τους Υμηττού μας που αγρυπνούν 24 ώρες το 24ωρο απέναντι στους αλήτες που βάλθηκαν να μας κάψουν.
Τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και φυσικά τόσο ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρισκόμαστε σε συναγερμό.

Facebook Comments