Η Ιωάννα Χαρδαλιά, η 20χρονη κόρη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, ξεσπά σε έναν από τους πολλούς χρήστες των social media που ακόμη και μπροστά στην σοβαρή περιπέτεια υγείας ενός ανθρώπου έσπευσαν να βγάλουν χολή και να χαρακτηρίσουν το γεγονός ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο, ως «ευχάριστο γεγονός».

Η Ιωάννα Χαρδαλιά επισήμανε στην απάντησή της την περιπέτεια του ανθρώπου και την αγωνία μιας ολόκληρης οικογένειας. Κλείνει μάλιστα το σχόλιό της, υπογράφοντας ως «η κόρη εκείνου που σας έκανε χαρούμενο σήμερα».

Ειδικότερα, η Ιωάννα Χαρδαλιά απάντησε στον σχολιαστή το εξής:

«Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας. Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα».

Δείτε εδώ: 

Facebook Comments