Ο εμβολιασμός είναι το «όπλο» ενάντια στον κορονοϊό και οι φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στην Θεσσαλονίκη το γνωρίζουν πολύ καλά. Για αυτό και δημιούργησαν ένα βίντεο για την προώθηση του εμβολιασμού.

Στο βίντεο για τον εμβολιασμό κατά του Covid19 πρωταγωνιστούν έξι φοιτητές του ΑΠΘ, υπογραμμίζοντας τον καταλυτικό ρόλο του για την επιστροφή στην κανονικότητα και εν προκειμένω στα αμφιθέατρα των Πανεπιστημίων.

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στο βίντεο είναι και η Εύα Σαββίδου, τελειόφοιτη της Ιατρικής σχολής του ΑΠΘ. Μίλησε στο GRTimes.gr και εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν την ίδια και την υπόλοιπη ομάδα στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία:

«Θέλαμε να αναδείξουμε πώς βιώσαμε πτυχές της καθημερινότητας στη διάρκεια της καραντίνας. Τι μας έλειψε από τα μαθήματα, από την επαφή με τους συμφοιτητές μας, με τους καθηγητές, με τους φίλους μας. Και να περάσουμε με διασκεδαστικό τρόπο ένα μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού χωρίς να εξαναγκάζουμε κάποιον να κάνει το εμβόλιο».

Η ίδια εμφανίζεται στο βίντεο να κάνει ένεση σε ένα… πορτοκάλι, πρακτική που «όντως ακολουθήθηκε στο μάθημα διδασκαλίας των ενέσεων για τους φοιτητές Ιατρικής».

Facebook Comments