Tο απόγευμα της Κυριακής η 17χρονη μαζί με την μητέρα της πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και ενημέρωσαν τους αξιωματικούς για το περιστατικό.

Η κατάθεση της 17χρονης κράτησε πολλές ώρες το βράδυ της Κυριακής 29 Αυγούστου στο Δωμάτιο Δικανικής Εξέτασης Ανήλικων Θεμάτων της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, παρουσία ειδικού ψυχολόγου

Όπως είπε, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής διασκέδαζε μαζί με την φίλη της σε κατάστημα της Γλυφάδας και στη συνέχεια στον Ωρωπό, μαζί με τον αμυντικό του Ολυμπιακού και τον 40χρονο Νιγηριανό. Τα ξημερώματα του Σαββάτου και ενώ είχαν καταναλώσει, όπως είπε, μεγάλη ποσότητα αλκόολ, πήγαν στο σπίτι του Σεμέδο όπου συνέχισαν να διασκεδάζουν.

“Επειδή είχα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήγα σε ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού και κοιμήθηκα. Λίγο αργότερα εισήλθε σε αυτό ο δεύτερος κατηγορούμενος (σ.σ.: ο Νιγηριανός) και εκμεταλλευόμενος την άσχημη κατάστασή μου με εξανάγκασε σε συνουσία… Λίγη ώρα αργότερα και αφού έφυγε μπήκε στο ίδιο δωμάτιο ο Σεμέδο ο οποίος αφού κλείδωσε την πόρτα με ανάγκασε και εκείνος σε συνουσία”, είπε η 17χρονη στην κατάθεσής.

Διόλου άγνωστος στον χώρο της showbiz δεν είναι ο 40χρονος Νιγηριανός, ο οποίος, όπως και ο Ρούμπεν Σεμέδο, αντιμετωπίζει κατηγορία για ομαδικό βιασμό 17χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για γνωστό διοργανωτή πάρτι σε μεγάλα club της Αθήνας αλλά και επαρχιακών πόλεων της Ελλάδας. Μάλιστα αναφέρεται ότι είναι και μάνατζερ καλλιτεχνών κυρίως του χώρου της τραπ μουσικής.

 

 

 

Facebook Comments