«Αντίο» στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλά όχι στον δημόσιο βίο είπε σε ένα ιδιαίτερα συγκινησιακό τόνο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος τέθηκε εκτός κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Χρυσοχοΐδης στην τελετή παράδοσης – παραλαβής αναφέρθηκε στο έργο που έγινε επί των ημερών του και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τους συνεργάτες του.

Οπως ανέφερε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά τη διάρκεια των ημερών του μειώθηκε η εγκληματικότητα, το παρεμπόριο, ενώ αναπτύχθηκαν αρκετές περιοχές της Αθήνας. «Η Αστυνομία ή θα είναι μέσα στην κοινωνία ή δεν θα τα καταφέρει», σημείωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας και στα επόμενα βήματα που πραγματοποιούνται, προκειμένου να αντιμετωπιστεί. Μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τις γυναίκες και τους άνδρες του Σώματος που όπως τόνισε επί «δύο χρόνια τώρα τα δίνουν όλα», ενώ ευχαρίστησε και τον κ. Καραμαλάκη «που γνώρισε και αγάπησε».

«Η πολιτική είναι σκληρή και ιδιαίτερα για εκείνους που επωμίζονται το βάρος»
Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στο γραφείο αλλά και τους γενικούς γραμματείς. Αναφορικά με τον Λευτέρη Οικονόμου είπε χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για «φίλο και συνοδοιπόρο, είμαστε πάντα μαζί και όταν εγώ φεύγω, αυτός μένει». Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ευχαρίστησε και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που τον τίμησε. «Η πολιτική είναι σκληρή και ιδιαίτερα για εκείνους που επωμίζονται το βάρος».

Facebook Comments