«Ουδέποτε οι εντολείς μου διεκδίκησαν έστω και ένα ευρώ από τους κατηγορουμένους, ούτε πρόκειται να διεκδικήσουν, ώστε να αποσύρει το 17χρονο θύμα τις κατηγορίες» αναφέρει σε δελτίο Τύπου ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, που εκπροσωπεί την οικογένεια της καταγγέλλουσας ομαδικό βιασμό, προαναγγέλλοντας αποζημιωτική προσφυγή στην Δικαιοσύνη κατά συγκεκριμένου βουλευτή και άλλων προσώπων.

Αναφερόμενος σε «λυσσώδη προσπάθεια κατεξευτελισμού του θύματος βιασμού από δύο ώριμους άνδρες, με την υποσημείωση ότι το θύμα είναι 17 ετών» ο ποινικολόγος επισημαίνει: «Σήμερα, έμαθα ότι βουλευτής του Κοινοβουλίου και συγκεκριμένα ο κος Καλλιάνος προέβη σε μια απαράδεκτη ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, που αφορά στην εντολέα μου και αναδεικνύει το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδος, που κυρίως είναι το χαμηλότατο επίπεδο, είτε ηθικό, είτε γενικότερα κοινωνικό και μορφωτικό των μελών του ελληνικού Κοινοβουλίου τα τελευταία χρόνια».

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται πως τόσο με τον βουλευτή όσο και άλλα πρόσωπα που εξευτελίζουν το θύμα «θα τα πούμε τόσο στα Δικαστήρια, που θα κληθούν να λογοδοτήσουν για να αποζημιώσουν το θύμα, όσο και στο ΜΟΔ Αθηνών, που θα είμαστε, τόσο το θύμα, όσο κι η μητέρα της αλλά κι εγώ, ώστε να μπορούμε κι εμείς να εξετάσουμε τους κατηγορουμένους, αλλά και τη “φίλη” της και ερωτική σύντροφο του Σεμέδο, η οποία στη νέα της κατάθεση στην κ. ανακρίτρια προσπάθησε να κάνει το “άσπρο -μαύρο”».

Τέλος, ο κ. Κούγιας αναφέρει:

«Να γνωρίζουν όλοι ότι η Ελλάδα δεν είναι “μπανανία”, ούτε Νιγηρία και η Δικαιοσύνη απονέμεται πάντοτε μόνο μέσω των δικαστηρίων και όχι μέσω κατευθυνόμενων sites και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Θέλω να ολοκληρώσω την τοποθέτησή μου εκφράζοντας την απορία μου για το πώς δεν πήρε θέση κανείς στην υπόθεση αυτή από αυτούς που διαμαρτύρονται για τα δικαιώματα των γυναικών και θυμάτων βιασμού.

ΥΓ: Να είναι βέβαιοι όλοι αυτοί οι “αλητάμπουρες” και ειδικά ο γνωστός αρχιεκβιαστής αρχηγός τους με τη βίλα στην Εκάλη, ότι τους περιμένουν μηνύσεις και αγωγές για το δημόσιο διασυρμό του 17χρονου θύματος».

Αίσθηση προκάλεσε η ανάρτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου για την υπόθεση Σεμέδο.

Δημοσιεύοντας  φωτογραφία της 17χρονης που κατηγορεί τον ποδοσφαιριστή για βιασμό, ο Γιάννης Καλλιάνος σημειώνει: «Θα δώσω επομένως συγχαρητήρια στην Ελληνική δικαιοσύνη διότι εύκολα μπορεί να διακρίνει ποτέ πρόκειται για πραγματικό βιασμό και πότε η συγγενής, η φίλη ή ο φιλος μιας επί πληρωμή “φιλήδονης” κοπέλας τη στέλνει να καταγγείλει βιασμό για να βγάλει κανένα φράγκο παραπάνω ώστε να αγοράσει το νέο iPhone 13. Ντροπή σε αυτές θα πω αλλά πρώτα απ’όλα ντροπή στους γονείς τους που όταν έπρεπε να τις γαλουχήσουν, να τις δώσουν βάσεις και να τις καλλιεργήσουν, τις άφησαν αδέσποτες για να ψάχνουν θύματα για 200 και 300 ευρώ».

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Μπορεί η κ. Μπεκατώρου μετά την καταγγελία της να άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου και να μπήκαν στη φυλακή κτήνη που μέχρι τότε δεν ήταν γνωστές οι αισχρές ενέργειες τους, όμως το νόμισμα πλέον έχει δύο πλευρές.

Ορισμένες κοπέλες που προσφέρουν με άνεση τον έρωτα επί πληρωμή (δεν επιθυμώ να πω την γνωστή λέξη και όπως καταλαβαίνετε δεν αναφέρομαι σε οίκους ανοχής), για να βγάλουν λίγα παραπάνω λεφτά δήθεν καταγγέλλουν ότι τις βίασαν, τις εξαπάτησαν, τις έδειραν, τις κακομεταχειρίστηκαν κτλπ..

Θα δώσω επομένως συγχαρητήρια στην Ελληνική δικαιοσύνη διότι εύκολα μπορεί να διακρίνει ποτέ πρόκειται για πραγματικό βιασμό και πότε η συγγενής, η φίλη ή ο φιλος μιας επί πληρωμή “φιλήδονης” κοπέλας τη στέλνει να καταγγείλει βιασμό για να βγάλει κανένα φράγκο παραπάνω ώστε να αγοράσει το νέο iPhone 13.
Ντροπή σε αυτές θα πω αλλά πρώτα απ’όλα ντροπή στους γονείς τους που όταν έπρεπε να τις γαλουχήσουν, να τις δώσουν βάσεις και να τις καλλιεργήσουν, τις άφησαν αδέσποτες για να ψάχνουν θύματα για 200 και 300 ευρώ.

Ντροπή τους!

ΥΓ : Για να εξηγούμαι, το σχόλιο μου δεν εμπεριέχει καθόλου ρατσιστική διάθεση για κάποιες κοπέλες που ντύνονται με υπερβολικά κοντά φορέματα. Ο καθένας ντύνεται όπως τον εκφράζει. Ίσα ίσα, αυτό έλειπε. Έχω δει κοπέλες στη ζωή μου με κοντά φορέματα που είναι τέρατα εντιμότητας και ηθικής, και άλλες με κελεμπίες που είναι το αντίθετο. Ομοίως και άντρες. Δεν είναι θέμα φύλου δηλαδή.

Η ανάρτησή του: 

Facebook Comments