Ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος Διαχείρισης Κρίσεων Χρήστος Στυλιανίδης αποτελεί την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για να αναλάβει επικεφαλής του νεοσύστατου υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, ενώ ο κ. Στυλιανίδης θα κάνει δίδυμο με υφυπουργό τον πρώην αρχηγό ΓΕΑ Ευάγγελο Τουρνά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις σήμερα το πρωί κλείνοντας έτσι το κενό που υπήρχει μετά το ναυάγιο της υπόθεσης Αποστολάκη στον ανασχηματισμό.

Το πρώτο tweet του Χρ. Στυλιανίδη

Ο νέος υπουργός κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, μετά την ανακοίνωσή του ονόματός του, αντέδρασε με δυο tweet.

Ευχαριστώ θερμά τον
@PrimeministerGR
Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμητική πρόταση να αναλάβω Υπουργός στο νεοσύστατο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Την αποδέχτηκα με πλήρη συναίσθηση των προκλήσεων και των προσδοκιών


Οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής μας έχουν ξεπεράσει και πρέπει να επιταχύνουμε τις μεγάλες αλλαγές χωρίς καθυστέρηση. Η πρόληψη και η ετοιμότητα απέναντι στις φυσικές καταστροφές είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο που έχουμε
 

Facebook Comments