Σε μία κυνική παραδοχή που καταδεικνύει το πρόβλημα που υπάρχει στη χώρα μας με τους αντιεμβολιαστές προχώρησε μία γυναίκα που, ούτε λίγο ούτε πολύ, ομολόγησε ότι ψάχνει «λαμόγιο γιατρό» για να βγάλει πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού!

Μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ την Τρίτη, μία γυναίκα ονόματι Κατερίνα, προχώρησε σε ένα απίστευτο κι όμως αληθινό παραλήρημα διατρανώνοντας με… περηφάνια πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, δείχνοντας να μην αντιλαμβάνεται το μέγεθος του κινδύνου που υποβάλλει η ίδια τον εαυτό της αλλά και τους υπόλοιπους συνανθρώπους της.

«Δεν πρόκειται να εμβολιαστώ με την καμία και θα ψάχνω να βρω λαμόγια γιατρούς για να μου δώσουν πλαστά πιστοποιητικά» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Εχω σκεφτεί να πάρω ένα θετικό τεστ για να μην εμβολιαστώ, αλλά ο γιατρός δεν το δέχτηκε. Εχω σκεφτεί να κάνω και ψεύτικο πιστοποιητικό. Έχω σκεφτεί να πω στο γιατρό να μη μου βάλει τη βελόνα και να πετάξει έξω το υγρό. Τους έχω προτείνει να τους πληρώσω τόσο, όσο μπορώ. Τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω πόσα θέλεις, αλλά φοβούνται και δεν το κάνουν».

Στις δηλώσεις της που… «ξεχυλίζουν» ήθος, η ίδια ισχυρίζεται πως οι εμβολιασμένοι είναι πιο επικίνδυνοι γιατί μπορούν να κολλήσουν τους ανεμβολίαστους. Μάλιστα, στην παρατήρηση της ρεπόρτερ ότι αυτό που ισχυρίζεται είναι πέραν από επικίνδυνο για τους υπόλοιπους και παράνομο εκείνη απάντησε: «Δεν πειράζει. Στην π*** απαντάς με π***.», ενώ δεν παρέλειψε να προσθέσει στη συνέχεια το φιλοσοφημένο «Ποια παρανομία; Στην Ελλάδα βρισκόμαστε!».

 

Facebook Comments