Η ΑΒ Βασιλόπουλος συμπληρώνει φέτος την 11η Χρονιά Εθελοντισμού ΑΒ μέσα από μία ενέργεια που δίνει σε όλους εμάς τη δυνατότητα να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των ανθρώπων της και να προσφέρουμε γεύματα χαράς σε όσους τα χρειάζονται.

Γιατί η ΑΒ νοιάζεται για όλα όσα έχουν αξία και μας φέρνουν πιο κοντά και γνωρίζει πολύ καλά πως το φαγητό δεν είναι απλώς πρώτες ύλες και συνταγές. Είναι η χαρά στο πιάτο! Είναι συναισθήματα και αναμνήσεις που μας συνδέουν, ειδικά όταν τα μοιραζόμαστε για καλό σκοπό. Όμως, για πολλούς συνανθρώπους μας, το φαγητό δεν είναι δεδομένο αλλά μια ανάγκη την οποία καθημερινά προσπαθούν να καλύψουν. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να συμβάλλουμε όλοι σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια.

Πώς;

Στέλνοντας ένα SMS με τη λέξη ΑΒ στο 19803*, από τις 13 έως τις 29 Σεπτεμβρίου.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των συνανθρώπων μας, ενισχύοντας το έργο της Τράπεζας Τροφίμων, του Ιδρύματος για την καταπολέμηση της πείνας και της σπατάλης τροφίμων. Και για κάθε SMS, η ΑΒ Βασιλόπουλος θα προσφέρει 1 επιπλέον γεύμα σε χιλιάδες συνανθρώπους μας!

Και επειδή ο εθελοντισμός είναι μια «γιορτή», η ΑΒ μας καλεί και σε ένα Facebook live, το οποίο κορυφώνει την εθελοντική της δράση.

Πότε; Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 13.00, συντονιζόμαστε όλοι στη σελίδα της ΑΒ στο Facebook, παρέα με την food blogger, Madame Ginger και τον chef, Γιώργο Τσούλη, για να μαγειρέψουμε ζωντανά έναν λαχταριστό μουσακά και, φυσικά, να στείλουμε ακόμα περισσότερα SMS για την Τράπεζα Τροφίμων.

Εσύ; Θα μαγειρέψεις μαζί με την ΑΒ για να κάνεις τη διαφορά; Ξεκίνησε από σήμερα να στέλνεις SMS με τη λέξη ΑΒ στο 19803* και στήριξε κι εσύ την Τράπεζα Τροφίμων.

* Κόστος ανά SMS: 2,48€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας βάσει λογαριασμού.

Τράπεζα Τροφίμων | Λεωφόρος Κρυονερίου 124, 14568 Κρυονέρι

Γραμμή βοήθειας – παραπόνων: 210 6220025

Facebook Comments