Την Κυριακή  26 Σεπτεμβρίου ανοίγουμε τις πόρτες του Μουσείου και σε υποδεχόμαστε στο υπαίθριο εργαστήρι Χαρακτικής με το ποδήλατό σου!

Θα μιλήσουμε για τυπώματα και τηλεγραφήματα, θα δείς ένα ποδήλατο ταχυδρομικού διανομέα δεκαετίας 50 και θα ακούσεις πώς τα τηλεγραφήματα, η πρώτη ηλεκτρονική μορφή ανθρώπινης επικοινωνίας, μετέφεραν μηνύματα με μεγάλη ταχύτητα σε όλες τις γωνιές της γης!

Σε ένα  εργαστήρι στην αυλή του μουσείου, θα συνομιλήσεις με τους σπουδαίους χαράκτες, τον Πίνο και την Δήμητρα από το Κέντρο Χαρακτικής Αθηνών Pandolfini- Σιατερλή, οι οποίοι θα σου δείξουν τί είναι χαρακτική τέχνη και θα σε καθοδηγήσουν για να φτιάξεις το δικό σου τύπωμα με τις ρόδες του ποδηλάτου σου.

Ωρες Διεξαγωγής : 10.00-11.30 & 12.00-13.30

Με ένα  κλικ στο www.otegroupmuseum.gr κάνε την κράτησή σου γρήγορα και εύκολα!  

*Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν.

Μέτρα Υγειονομικής προστασίας: 

*“Συνδεόμαστε” μαζί σας με ασφάλεια, ακολουθώντας τις οδηγίες της Πολιτείας για την εξάπλωση της πανδημίας. Η είσοδος στους χώρους του Μουσείου θα επιτρέπεται μόνο με τη χρήση μάσκας και με υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο:

Για ενήλικες και ανηλίκους από 12 ετών και άνω:

ü  πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή

ü  αποτελέσματος του ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test), το οποίο θα πρέπει να έχει διενεργηθεί εντός 48 ωρών πριν την είσοδο στο χώρο.

Για ανηλίκους από 4 έως 11 ετών: 

  ü  δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου εικοσιτετραώρου

Τα πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έντυπη μορφή είτε ηλεκτρονικά από το κινητό του επισκέπτη. Σημειώνεται ότι με τη σάρωση των κωδικών QR δεν θα συλλέξουμε, αποθηκεύσουμε ή με άλλο τρόπο επεξεργαστούμε τις προσωπικές σας πληροφο

 

Facebook Comments