Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, στη στήλη του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ασκεί κριτική για δεύτερη μέρα στον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο στον οποίο χρεώνει τα αρνητικά αποτελέσματα -όπως υποστηρίζει- στον εμβολιασμό αλλά και αλαζονική συμπεριφορά.

Γράφει συγκεκριμένα:

«Γνώριζα ότι ο πολυπράγμων κύριος Ακης Σκέρτσος της αυλής του Μαξίμου έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο του (φταίει και ο πρόεδρος Κυριάκος επ’ αυτού που του ανέθεσε ρόλους που είναι πέραν του πλαισίου των δυνατοτήτων του), αλλά ως φαίνεται ουδείς τον έχει προειδοποιήσει για τη λεπτή κόκκινη γραμμή που χωρίζει την πολυπραγμοσύνη από την έπαρση και την αλαζονεία.

Σημείωσε χθες, με καλή διάθεση πρέπει να παραδεχθώ, διάφορα «πρέπει» που μας απηύθυνε εν είδει συμβουλών (ή εντολών;) ο περί ου ο λόγος υπουργός για το εμβολιαστικό πρόγραμμα ώστε να καμφθεί το αντιεμβολιαστικό ρεύμα. Και αναρωτήθηκα ότι αφού «πρέπει», γιατί δεν τα κάνετε; Τι μας τα λέτε;

Χθες το πρωί, μου απάντησε με μήνυμα στο WhatsApp. Για να μου διαβιβάσει… απάντησή του σε άρθρο του κυρίου Παντελή Μπουκάλα στην «Καθημερινή», επί του ιδίου προβληματισμού περί της πορείας του εμβολιαστικού προγράμματος!!

Προσθέτοντας απλώς ότι «η εθνική εκστρατεία εμβολιασμού έχει πετύχει απολύτως τους στόχους που είχαν τεθεί εξαρχής καλύπτοντας όλο τον πληθυσμό που ήδη από τις χθεσινές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι προτίθεται να κάνει το εμβόλιο»!!!

Αντιλαμβάνομαι απολύτως, ότι λόγω… αυξημένων υποχρεώσεων, θεώρησε ότι διαβιβάζοντας και σε εμένα την προς Μπουκάλα απάντηση, θα ικανοποιούσε τις δίκαιες απορίες που δημιουργήθηκαν από όσα είπε. Θέλω όμως να ελπίζω ότι θα εγκαταλείψει σύντομα αυτή την πρακτική του copy paste (κόπι πάστε, που έλεγε κι ο Πολάκης παλιά), διότι δεν παράγει κανένα αποτέλεσμα. Αντιθέτως δημιουργεί ερωτηματικά αν οι πολλές… αρμοδιότητες τον κατέστησαν επηρμένο. Να το προσέξει συστήνω, με όλη την καλή διάθεση…»

Facebook Comments