Σφοδρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού εξαπέλυσε η πρόεδρος της Βουλής κατά την συνεδρίαση της Ολομέλειας για την ψήφιση του τρίτου Μνημονίου, η οποία άρχισε στη 01:30 τα ξημερώματα.

Ο Π. Καμμένος υποστήριξε ότι “η συμφωνία σημαίνει το τέλος των Μνημονίων”, ενώ ο Β. Μεϊμαράκης τόνισε ότι η θετική ψήφος της ΝΔ δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη από τον Σεπτέμβριο.

Η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε μεταξύ άλλων ότι το προς ψήφιση νομοσχέδιο είναι αντισυνταγματικό και ότι δεν πρόκειται να υπερασπιστεί άλλο τον κ. Τσίπρα διότι ο ίδιος την έπεισε να μην το κάνει. Το Μνημόνιο δεν είναι εκβιασμός, είναι στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης, κατέληξε η πρόεδρος της Βουλής.
 
“Δεν θα υπερασπιστώ σήμερα άλλο τον πρωθυπουργό, γιατί με έπεισε ότι δεν πρέπει να το κάνω, όταν είπε ότι είναι σουρεαλισμός να λέω ότι τον στηρίζω και να μην ψηφίζω μνημόνια” δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου. «Με στεναχωρεί η επιλογή του να μπει στον κατάλογο των πρωθυπουργών των Μνημονίων, η επιλογή του να μην τον υπερασπίζεται η πρόεδρος της Βουλής που τον εμπιστεύτηκε και να ανέχεται δήθεν να τον υπερασπίζονται οι εκπρόσωποι του πιο παλιού διεφθαρμένου κατεστημένου» δήλωσε η πρόεδρος της Βουλής.

Ο Αλέξης Τσίπρας πέταξε τους συντρόφους του στα σκυλιά», είπε από το βήμα της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Facebook Comments