Εκλογές άμεσα ζήτησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, εκτιμώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εξασφαλίσει την αυτοδυναμία. «Προέχει να αποκατασταθεί από τον λαϊκό παράγοντα η κυβερνητική σταθερότητα, η οποία αποτελεί προϋπόθεση για να μπει το νερό στο αυλάκι.

Θα προτιμούσα, αν δεν υπήρχαν οι εξελίξεις από την αριστερή πλατφόρμα, να συνέχιζε η κυβέρνηση το έργο της, αλλά τώρα θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει πρωτοβουλία του πρωθυπουργού και μάλιστα το συντομότερο δυνατό» δήλωσε αρχικά στο MEGA ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Παράλληλα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «αναγκαστική» τη συνύπαρξη με τους ΑΝΕΛ και απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, εκτιμώντας πως το κόμμα του θα κερδίσει με αυτοδυναμία τις εκλογές

Αναφερόμενος στην Αριστερή Πλατφόρμα, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζει το «χρονικό μίας προαναγγελθείσας διάσπασης».

«Η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση και πόλος σταθερότητας είναι η κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Τσίπρα, παρά τα λάθη που έγιναν. Το καλύτερο σενάριο είναι η αυτοδυναμία. Όσοι επιχειρήσουν αυτόνομη καταγραφή, με σημαία τη δραχμή, θα έχουν πολύ μικρότερη δύναμη. Δεν συμφέρει τη χώρα να πηγαίνει κάθε τρεις και λίγο σε εκλογές. Αποκλείω το σενάριο των επαναληπτικών εκλογών”, σημείωσε μεταξύ άλλων.

Facebook Comments