Δεν άφησε χωρίς σχόλιο ο Πάνος Καμμένος μια ανάρτηση στο twitter «περί εξαγοράς των βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για να ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών».

«Για να μην ψάχνετε φαντάσματα εξαγορά είναι και η θέση σε έδρανα ..», απάντησε ο Πάνος Καμμένος.

Η ανάρτησή του: 

 

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ προκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει στους ισχυρισμούς Καμμένου περί εξαγοράς των βουλευτών των ΑΝΕΛ παραμονές της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Εχουν περάσει τρία εικοσιτετράωρα αφωνίας του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα μετά τις απίστευτες καταγγελίες του κ. Καμμένου περί εξαγοράς βουλευτών του. Ο λαλίστατος κ. Τσίπρας δεν έχει ακόμα βρει μια κουβέντα για να απαντήσει στις βαρύτατες καταγγελίες του πρώην συγκυβερνήτη του. Επαναλαμβάνουμε λοιπόν το ερώτημα: Θα απαντήσει ο κ. Τσίπρας; Θα διαψεύσει τον πρώην συγκυβερνήτη του;» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Πειραιώς με αφορμή όσα ανέφερε (εδώ) την περασμένη Παρασκευή ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

«Είχαμε άριστη συνεργασία με τον κ. Τσίπρα, εγώ ήμουν το “αναγκαίο κακό” όπως είπε. Εγώ θεωρώ ότι ήταν αναγκαίο καλό οι ΑΝΕΛ, γιατί σταματήσαμε το κακό… Φανταστείτε να υπήρχε στρατόπεδο “Αρης Βελουχιώτης” όπως είχε προτείνει ο κ. Ήσυχος», παρατήρησε ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας για τη «συγκατοίκηση» με τον Αλέξη Τσίπρα και επικαλέστηκε επίσης τις σχέσεις με την Εκκλησία, άλλα νομοσχέδια και τη Συνθήκη των Πρεσπών, «για την οποία έφυγα από την πολιτική και από την κυβέρνηση», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. «Πώς να ρίξω την κυβέρνηση με τους βουλευτές μου που είχαν όλοι αγοραστεί; Οι βουλευτές μου περάσανε όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στις ημέρες που προηγήθηκαν της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Facebook Comments