Μια κατάσταση που δημιουργείται σε ολόκληρο τον πλανήτη που θα μπορούσε να θέσει την οικονομία σε κίνδυνο έχει προκαλέσει απότομα ακραίο φόβο και έντονο συναίσθημα στις αγορές. Μια πιθανή αθέτηση σε ένα τεράστιο ποσό χρέους θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση του κινεζικού γίγαντα ακινήτων Evergrande. Προκάλεσε μαζική πώληση σε Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα, ακολουθούμενη από απότομη υποχώρηση στο χρηματιστήριο.
 
Ακόμη και η χτυπημένη, χτυπημένη και κατά τα άλλα σταθερή αγορά μετάλλων δέχτηκε επιτυχία. Ωστόσο, κατά κάποιον τρόπο, οι διαχειριστές στρατηγικής της Covesting μπόρεσαν να παραμείνουν στο πράσινο, διατηρώντας έως και το 16.000% των συνολικών κερδών, ενώ η υπόλοιπη αγορά υπέφερε.
 
Ποιος διαχειριστής στρατηγικής μπόρεσε να επιτύχει ένα τέτοιο κατόρθωμα και πώς μπόρεσαν να τα καταφέρουν; Εξετάζουμε τις πλήρως διαφανείς μετρήσεις κινδύνου και επιτυχίας που προσφέρονται μέσω των παγκόσμιων πινακίδων Covesting, για να προσπαθήσουμε να μάθουμε τον Σεπτέμβριο μας σε αναθεώρηση.
 
 
Ο αυτοαποκαλούμενος “Comeback King” δεν χάνει ποτέ το κορυφαίο σημείο
 
Για αρκετούς μήνες στη σειρά, ο διευθυντής στρατηγικής ChamelX διατήρησε την πρώτη θέση στους πίνακες κατάταξης. Η περιγραφή του χρήστη λέει ότι είναι ο “Comeback King”, αλλά ποτέ δεν άφησε καν το νούμερο ένα. Ακόμα καλύτερα, κανένας μήνας δεν έχει αποδείξει γιατί το ChamelX αξίζει τόσο την κορυφή από τον Σεπτέμβριο του 2021.
 
Το θέμα του μήνα ήταν ο πανικός και ο φόβος για μια πιθανή οικονομική κατάρρευση λόγω των επιπτώσεων για μια πιθανή αθέτηση χρέους του κινεζικού κολοσσού ακινήτων Evergrande. Το χρηματιστήριο ξεπούλησε απότομα και τα κρυπτονομίσματα κατέρρευσαν κατά περισσότερο από 20% στις περισσότερες περιπτώσεις.
 
Οι ρευστοποιήσεις ξεκίνησαν σε όλους τους τομείς σε όλη την αγορά κρυπτογράφησης και το γενικό συναίσθημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν ο φόβος και η τρέλα. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας τη μονάδα διαπραγμάτευσης αντιγράφων Covesting, ο ChamelX καθόταν άνετα με 16.000% συνολικά κέρδη, με άλλους εμπόρους ακριβώς πίσω του με χιλιάδες τοις εκατό κέρδη οι ίδιοι. Οι οπαδοί αυτών των διαχειριστών στρατηγικής είχαν επίσης κέρδος.
 
Πώς, λοιπόν, μπόρεσαν οι διαχειριστές στρατηγικής της Covesting να διατηρήσουν τα κέρδη τους τόσο υψηλά όταν η αγορά βυθίστηκε; Ας ρίξουμε μια ματιά στις μετρήσεις για να μάθουμε.
 
 
 
Η Covesting Data προτείνει επιτυχημένο αντισταθμιστικό βραχυπρόθεσμο κεφάλαιο
 
Χρησιμοποιώντας τους πλήρως διαφανείς πίνακες κατάταξης Covesting, έχουμε πρόσβαση σε όλες τις ίδιες δημόσιες πληροφορίες και δεδομένα που κάνουν οι ακόλουθοι. Χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες και προσαρμόζοντάς τις με πρόσφατη δράση τιμών, μπορούμε να αρχίσουμε να εικάζουμε για το πώς αυτοί οι διαχειριστές στρατηγικής κατάφεραν να επιτύχουν ένα τέτοιο κατόρθωμα.
 
Πρώτον, οι διαχειριστές στρατηγικής της Covesting έχουν πρόσβαση στην πλήρη σειρά προηγμένων εργαλείων συναλλαγών που παρέχονται από την PrimeXBT, όπου η ενότητα Covesting βρίσκεται ως μέρος μιας συμφωνίας αδειοδότησης λευκής ετικέτας. Αυτό σημαίνει ότι οι διαχειριστές στρατηγικής μπορούν να κερδίζουν χρήματα όταν η αγορά πέφτει ή αυξάνεται, με μεγάλες και μικρές θέσεις.
 
Κοιτάζοντας τα συνολικά κέρδη τους τελευταίους μήνες που απεικονίζονται παραπάνω, το ChamelX είναι πιθανότατα μακρύ Bitcoin ή άλλα κρυπτονομίσματα υψηλής απόδοσης, λαμβάνοντας υπόψη την άνοδο και το χρονοδιάγραμμά του, που ακολουθείται από μια υποχώρηση των συνολικών κερδών.
 
Η μεγάλη διαφορά μεταξύ των εμπόρων της Covesting και της υπόλοιπης αγοράς είναι ότι οι διαχειριστές στρατηγικής μπόρεσαν να αντισταθμίσουν την αντίσταση για να καλύψουν την απώλεια τυχόν μη πραγματοποιημένων κερδών που σχετίζονται με τα μακροπρόθεσμα κέρδη. Και κοιτάζοντας το διάγραμμα κατανομής περιθωρίου παρακάτω, μπορούμε να δούμε ότι αυτός ο έμπορος σπάνια αύξησε τον κίνδυνο και αντ αυτού ήταν υπομονετικός και κολλημένος σε ένα σχέδιο.

 

Οι προηγμένες στρατηγικές συναλλαγών αντιγραφής είναι δυνατές με το PrimeXBT

υτός ο τύπος προηγμένης στρατηγικής είναι δυνατός μόνο με το Covesting και το PrimeXBT. Η PrimeXBT παρέχει στους χρήστες της Covesting όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να παραμείνει κερδοφόρος, ανεξάρτητα από το τι κάνει η αγορά στη συνέχεια. Τα ενσωματωμένα εργαλεία χαρτογράφησης βοηθούν τους διαχειριστές στρατηγικής να γνωρίζουν πού και πότε να πάνε, μακριά ή σύντομα, και πότε να κλείσουν θέσεις ή απλώς να αντισταθμιστούν.
 
Το τελικό αποτέλεσμα είναι οι έμποροι με συνολικά κέρδη σε δεκάδες χιλιάδες τοις εκατό, αντί για την υπόλοιπη αγορά που ήταν ρευστοποιημένη ή σε ζημία. Τυχεροί ακόμη και για αυτούς, με το να γίνουν ακόλουθοι στο Covesting, μπορούν να αξιοποιήσουν την τεχνογνωσία άλλων πιο επιτυχημένων εμπόρων, οι οποίοι μπορούν να ανέβουν τις τάξεις των βαθμολογιών του Covesting.

Facebook Comments