Το απόγευμα της Τρίτη, ο Τσάπας μίλησε στο sdna.gr, όπου δήλωσε τα εξής, χωρίς να αναφέρει πού βρίσκεται: “Δεν υπάρχει κανένα θέμα εξαφάνισής μου. Υπάρχει ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα και μέσα στις επόμενες μέρες θα επανέλθω στη γνώριμή μου καθημερινότητα. Οσον αφορά στο θέμα της λειτουργίας του Ιωνικού, το ΔΣ τρέχει την ομάδα κανονικά”.

Νωρίτερα:

Συναγερμός έχει σημάνει στον Ιωνικό Νικαίας,  ομάδα που αγωνίζεται στη Basket League, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως αγνοείται εδώ και 48 ώρες ο ιδιοκτήτης της, Βαγγέλης Τσάπας. Οι πληροφορίες, ότι κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει και να επικοινωνήσει τόσο με τον κ.Τσάπα, όσο και με τη σύζυγο και την κόρη του, κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, έχοντας προκαλέσει σάλο.

Σύμφωνα με το Protothema. gr, στην αρχή η «εξαφάνισή» του θεωρήθηκε προσωρινή και συμπτωματική, ωστόσο επειδή ο κ. Τσάπας είναι εδώ και αρκετά χρόνια πολύ ενεργός στα μπασκετικά δρώμενα και η ενασχόληση με την ομάδα του καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του, μετά το πρώτο 24ωρο που δεν έδωσε σημεία ζωής, η ανησυχία ενισχύθηκε.

Τότε άρχισε η πιο έντονη αναζήτησή του, που όμως, δεν έχει φέρει αποτέλεσμα. Το κινητό του τηλέφωνο ήταν και παραμένει απενεργοποιημένο, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τα αντίστοιχα των πολύ στενών του συγγενικών προσώπων, τα οποία έχουν, επίσης, εντοπιστεί.

Πέρα από τους ανθρώπους που ασχολούνται με την ομάδα, αναστατωμένοι και σοκαρισμένοι είναι και διάφοροι ιδιώτες που διατηρούσαν επιχειρηματικές συναλλαγές μαζί του.

Πρέπει να σημειωθεί πάντως, ότι στην αστυνομία δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση.

Το protothema.gr επικοινώνησε με συνεργάτες του κ.Τσάπα στο μπαρ- ρεστοραν Darling στον Πειραιά οι οποίοι ανέφεραν ότι ο μέτοχος της επιχείρησης αγνοείται εδώ και 48 ώρες  και δεν έχει επικοινωνήσει σ αυτό το διάστημα μαζί τους. 

Facebook Comments