Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Δ. Παπαδημούλης αναφέρθηκε στη στάση της δημοσιογράφου Ingeborg Beugel κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ομόλογό του Μαρκ Ρούτε.

Η Beugel επέκρινε τον Έλληνα πρωθυπουργό ότι λέει ψέματα για τις επαναπροωθήσεις προσφύγων. “Κύριε Μητσοτάκη πότε επιτέλους θα σταματήσετε να ψεύδεστε για τις επαναπροωθήσεις; Να ψεύδεστε για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα; Παρακάλω μην προσβάλλετε την νοημοσύνη τη δική μου και όλων των δημοσιογράφων του κόσμου γιατί υπάρχουν πάρα πολλές αποδείξεις. Και εσείς συνεχίζετε να το αρνείστε και να λέτε ψέματα. Αυτό είναι κατάχρηση ναρκισσισμού. Γιατί δεν είστε ειλικρινής; Γιατί δεν λέτε “οι Βρυξέλλες μας άφησαν μόνους μας, περιμέναμε έξι χρόνια και δεν έγινε τίποτα και τώρα κάνω παράνομα, σκληρά και βάρβαρα push backs;”, ήταν η ερώτησή της.

Η ανάρτησή του:

Ένα είδος δημοσιογραφίας που σπανίζει πλέον στην Ελλάδα. Δημοσιογράφοι που να ελέγχουν την εξουσία! Έξαλλος με την Ολλανδή δημοσιογράφο ο Μητσοτακης και οι εγχώριοι οπαδοί του “Γερούν γερά”! Κατά τα λοιπά “μένουμε Ευρώπη”…

 

Facebook Comments