Αναβλήθηκε για την προσεχή Πέμπτη η εκδίκαση της υπόθεσης του γνωστού παραγωγού αθλητικών εκπομπών, Κώστα Ραπτόπουλου. Ο δημοσιογράφος συνελήφθη έπειτα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του πρόσωπο που συμμετείχε στο πάνελ των εκπομπών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο κ. Ραπτόπουλος έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του συνεργάτη του και μόλις τον είδε τον ξυλοφόρτωσε. Ο Κωστής Ραπτόπουλος κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών, για εξύβριση και για απειλή. Μετά την απόφαση για αναβολή ο παραγωγός αθλητικών εκπομπών αφέθηκε ελεύθερος.

Εξηγώντας στην πρόεδρο του αυτόφωρου μονομελούς πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης γιατί έδειρε τον συνεργάτη του, ο Κώστας Ραπτόπουλος ισχυρίστηκε ότι τον αποκαλούσε κερατά και μιλούσε με προσβλητικά λόγια για τη γυναίκα του.

Νωρίτερα:

Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης, Κώστας Ραπτόπουλος, έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίον εργάζεται, μετά από μήνυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μήνυση κατά του Ραπτόπουλου έγινε από πολίτη για εξύβριση, απειλή, φθορά ξένης περιουσίας και σωματική βλάβη.

Ο δημοσιογράφος συνελήφθη μετά το πέρας της εκπομπής του έξω από τα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού Metropolis.

Αυτήν την ώρα βρίσκεται στο Α.Τ. Καλαμαριάς.

Πηγή: Thestival.gr

Facebook Comments