Συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος της 29χρονης μητέρας τριών παιδιών 10, 8 και 3 ετών, η οποία κατέληξε χθες βράδυ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλευόταν από τις 5 Δεκεμβρίου μετά τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου που υπέστη από τον σύζυγό της.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του e-evros, ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης νεαρής γυναίκας – που είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αρχές, καθώς ήταν χρήστης ουσιών – εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του και οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, γείτονες ανέφεραν ότι η 29χρονη ήταν μια ήσυχη γυναίκα σε αντίθεση με τον σύζυγό της ο οποίος προκαλούσε φασαρίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 29χρονη μητέρα τριών παιδιών , Ελληνίδα μουσουλμάνα από την Αλεξανδρούπολη, που φέρεται να ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας, μεταφέρθηκε την Κυριακή από τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη ύπατος και σπλήνας. Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων η νεαρή γυναίκα η οποία είχε προσβληθεί και από κορονοϊό, υπεβλήθη συνολικά σε τέσσερα χειρουργεία και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid, όπου και κατέληξε χθες λίγο μετά τις 20.30.

Νωρίτερα:

Μια νέα γυναικοκτονία καταγράφηκε στην Αλεξανδρούπολη. Μια 29χρονη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών από την περιοχή Άβαντος μεταφέρθηκε πριν από τρεις ημέρες από τον άνδρα της στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης με πολύ σοβαρά τραύματα, τα οποία όπως δηλώθηκε προέκυψαν από πτώση της από σκάλες.

Οι γιατροί άμεσα έκαναν εισαγωγή όπου και διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος, ενώ όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ Ορεστιάδας Δημήτρης Σταματάκης η κοπέλα παρέμεινε στο σπίτι της για δύο ημέρες όπου συγγενείς της προσπαθούσαν να την βοηθήσουν με τα τραύματά της, όμως ήταν πολύ άσχημη η κατάσταση της υγείας της και έτσι τη μετέφερε ο σύζυγός της στο νοσοκομείο.

Η 29χρονη υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ λόγω του ότι εντοπίστηκε θετική και στον κορονοϊό νοσηλευόταν στη ΜΕΘ κορονοϊού. Το βράδυ της Πέμπτης άφησε την τελευταία της πνοή.

Για τα αίτια του θανάτου, αλλά και του τραυματισμού της θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή.

Ο θάνατος της 29χρονης αποτελεί την 16η δολοφονία γυναίκας στην χώρα το 2021.

 

Facebook Comments