Τέλος αποτελεί από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, λόγω καταγγελίας πρώην συντρόφου του στο Διαδίκτυο. Η καταγγελία έχει να κάνει σχετικά με διαρροή προσωπικών στιγμών της πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Τα μέλη του «Ράδιο Αρβύλα» δεν γνώριζαν το παραμικρό για την υπόθεση αυτή και ενημερώθηκαν μέσω Twitter για το όλο περιστατικό. Οι πρωταγωνιστές έμειναν έκπληκτοι από την εν λόγω καταγγελία και 3 περίπου ώρες πριν την έναρξη της εκπομπής στον ΑΝΤ1 θα είχαν συνάντηση προκειμένου να δουν τι ακριβώς συμβαίνει με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Είναι χαρακτηριστικό πως από τους τίτλους έναρξης της εκπομπής είχε ήδη αφαιρεθεί το όνομα του μέλους εδώ και πολλά χρόνια της ομάδας της εκπομπής, Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Τι προηγήθηκε; Την Δευτέρα (13/12) μέσω του Twitter έγινε γνωστή μια άγνωστη υπόθεση μέχρι σήμερα που αφορούσε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο των Ράδιο Αρβύλα. Σύμφωνα με καταγγελία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, μία πρώην σύντροφος του Παναγιωτόπουλου, τον κατηγορεί ότι διέρρευσε βίντεο και φωτογραφίες της σεξουαλικού περιεχομένου σε γνωστά σάιτ πορνό, χωρίς την άδειά της. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, η υπόθεση έχει φτάσει στα δικαστήρια και τον Φεβρουάριο του 2022 αναμένεται να εκδικαστεί, καθώς είχε αναβληθεί τον Σεπτέμβριο του 2021.

Αναλυτικά η καταγγελία, όπως αναφέρεται στο διαδίκτυο:

«Ακολουθεί η καταγγελία μιας κοπέλας, που έπειτα από την συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία. Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν την στηρίζει το οικογενειακό της περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε. Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόννησο, που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Ύστερα από μια τυχαία συνάντηση εκείνος την προσέγγισε ερωτικά με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια. Έπειτα από το χωρισμό τους ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη. Έπειτα έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση τον τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν τρία βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου στις 300). Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές. Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του. Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά και επίσης ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε και άλλο ένα βίντεο με την κοπέλα.

Αμέσως έγινε καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου του οποίου απέφυγε την σύλληψη καθώς την περίοδο εκείνη ήταν στην Αλόννησο. Μετά από αυτό και έχοντας γνώση της κατηγορίας εις βάρους του δεν κατέβασε κανένα από τα βίντεο. Επιπλέον σε ένα άλλο blog που είχε προφίλ συνέχιζε να ανεβάζει πορνογραφικό υλικό από άλλες γυναίκες, το οποίο υπάρχει έως σήμερα. Ύστερα από ένα χρόνο μετά τη μήνυση επικοινώνησε μαζί της, εκμεταλλευόμενος την αγάπη της προς το πρόσωπό του, την άσχημη ψυχική κατάσταση στην οποία βρισκόταν ζητούσε να τον συγχωρέσει και να αποσύρει την μήνυση εις βάρος του.

Εκείνη αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία και να τα βρουν εξωδικαστικά. Ο ίδιος μάλιστα προσποιούνταν ότι νοιάζεται και ότι θέλει να την βοηθήσει να βρει δουλειά και ότι θα κάλυπτε τα δικαστικά της έξοδα. Μέχρι που της δήλωσε ότι θα ήθελε να την παντρευτεί. Εν τέλη σε μια δια ζώσης συνάντηση εκείνος είπε ότι θα παντρευτεί μια κοπέλα που γνώρισε πριν από 15 ημέρες και δεν θέλει αν έχει καμία σχέση μαζί της και ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά σε μια υπόθεση που ήταν εκείνος κατηγορούμενος.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια καθώς τρεις μέρες πριν την δίκη, ταξίδεψε και κυκλοφορούσε δημόσια στο νησί με το μηχανάκι του. Τώρα έχει οριστεί νέα δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022 και το θύμα ευελπιστεί να βρει έστω και λίγη δικαίωση από την δικαιοσύνη. Αν και όλο αυτό την έχει καταστρέψει ψυχολογικά επηρεάζοντας διάφορους τομείς της ζωής και καθημερινότητάς της, ενώ εδώ και τρία χρόνια ο δράστης προστατεύεται και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του».

Facebook Comments