Ξέρετε ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα;

Όχι αυτό που έκανε ο εκάστοτε Στάθης Παναγιωτόπουλος αλλά ότι η κοινωνία μας λίγες μέρες πριν το 2022 συνεχίζει να θεωρεί ότι το να κάνει σεξ μία γυναίκα είναι μεμπτό, είναι ντροπιαστικό και μπορεί να της γυρίσει μπούμεραγκ. Έχετε δει κανέναν άνδρα -ετερόφυλο ενεργητικό φυσικά- να φοβάται μήπως διαρρεύσουν φωτογραφίες ή βίντεο από προσωπικές του στιγμές; Έχετε δει κανέναν άνδρα να ντρέπεται που κάνει σεξ; Έχετε δει πολλούς πατεράδες να ντρέπονται για τους γιους τους που έχουν σεξουαλική ζωή ή μήπως έχετε δει κανέναν πατέρα να περηφανεύεται για τις επιδόσεις της κόρης του στους οργασμούς;

Για κάντε τη σύγκριση και βρείτε τη διαφορά. Έτσι θα εντοπίσουμε τη ρίζα του κακού και όχι την περιπτωσιολογία κι ένα παρακλάδι του. Ο Παναγιώτοπουλος και όλοι οι Παναγιωτόπουλοι του κόσμου, που μας τραμπουκίζουν γιατί κάποτε έτυχε να περάσουμε κάτι αναθεματισμένες νύχτες μαζί τους, είναι αδιαμφισβήτητα σκουπίδια. Αλλά δε μας φταίνε (μόνο αλλά ούτε τόσο) αυτοί.

Φταίει μια ολόκληρη νοοτροπία που την έσπειραν άλλοι για εμάς ενώ εμείς τώρα θερίζουμε και πληρώνουμε τις θύελλες τους. Είναι οι ίδιοι που ψάχνουν να βρουν από το απόγευμα το βίντεο με την κοπέλα, είναι οι ίδιοι που ψάχνουν να βρουν την ευθύνη στην κοπέλα αν ήξερε ότι την βιντεοσκοπεί αλλά κι αν δεν το ήξερε είναι οι ίδιοι που πάλι θα βρουν την ευθύνη της μόνο και μόνο γιατί είχε ερωτική σχέση με κάποιον και αρνούνται να αναλάβουν την δίκη τους. 

Facebook Comments