Ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του βρέθηκαν χθες σε μια εξαιρετικά δύσκολη θέση: να πρέπει να διαχειριστούν μέσα σε λίγες ώρες μια κρίση που εμπλέκει έναν πολύ στενό τους συνεργάτη, τον πασίγνωστο τέταρτο της παρέας του Ράδιο Αρβύλα Στάθη Παναγιωτόπουλο, οποίος κατηγορείται για εξαιρετικά σοβαρές πράξεις και εκδικητικό πορνό. 

Δεν είχαν, ρεαλιστικά, καμία καλύτερη επιλογή, παρά να τον εκπαραθυρώσουν άμεσα, από τη στιγμή που διαπίστωσαν ότι οι σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του συνεργάτη τους έστεκαν. Πολλώ, δε, από τη στιγμή που υπάρχει δικαστήριο σε εκκρεμότητα σε δύο μήνες. Και, πραγματικά, είναι μια δύσκολη στιγμή να πρέπει να απολογείσαι σε εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές σε απευθείας σύνδεση και να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. 

Ο κ. Κανάκης, λοιπόν, κλήθηκε να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Αλλά ήρθε αντιμέτωπος και με τον κακό του εαυτό. Γιατί ήταν αυτός που, πριν από μερικούς μήνες, κουνούσε το δάχτυλο στη Λίνα Μενδώνη και την καλούσε να παραιτηθεί για την υπόθεση Λιγνάδη, διότι, όπως το έθετε, και να μην ήξερε, έπρεπε να ήξερε. Συνεπώς, έπρεπε να αναλάβει την ευθύνη της και να φύγει. Μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να λέει ότι στο Ράδιο Αρβύλα προσλαμβάνονται άνθρωποι με εξονυχιστικό έλεγχο. 

Τώρα, λοιπόν, τι λέει; Ήξερε ο κ. Κανάκης ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέβασε σε πορνοσελίδες βίντεο και φωτογραφίες πρώην συντρόφου του; Φυσικά, δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω ότι δεν ήξερε, αφού το λέει ο ίδιος. Δεν έπρεπε, όμως, να ξέρει; Και να μην ήξερε, δεν έπρεπε να ξέρει, ιδίως εφόσον η εταιρία του έχει τόσο υψηλά standards;

Για να το πω απλά και στον κ. Κανάκη και στους ιθύνοντες του ΑΝΤ1, οι οποίοι βεβαίως δεν φταίνει γιατί δεν τα έλεγε από τη συχνότητά τους: η ιστορία δεν θα τελειώσει εδώ. Θα στοιχειώνει το Ράδιο Αρβύλα για καιρό και θα πλανάται το ερώτημα για τους συντελεστές της εκπομπής. Αλλά, ακόμα και αν το ερώτημα απαντηθεί, θα μένει η στάμπα ότι και οι κρίνοντες κρίνονται. Γιατί, πάει πολύ να κάνεις τον κήνσορα επί παντός, όταν εν τελεί είσαι «ανοιχτός». 

Εδώ θα είμαστε για τα προσεχώς. 

 

Ο εξ απορρήτων
 
 

Facebook Comments