Να σας τα πω όπως τα έμαθα: μέχρι το μεσημέρι, οι Αρβύλα δεν θα έβγαιναν στην οθόνη χθες το βράδυ. Και το απόγευμα η ιστορία άλλαξε και η παρέα του Αντώνη Κανάκη, χωρίς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, βγήκε στον αέρα

Χωρίς να έχω πάρει τα νούμερα τηλεθέασης στα χέρια μου αυτή την ώρα που σας γράφω, είμαι σίγουρος ότι οι Αρβύλα σάρωσαν. Και αυτό είναι που βάρυνε στο μυαλό του θοδωρή Κυριακού: ότι έχει ένα πετυχημένο πρόγραμμα στο prime time που σκίζει και δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι εύκολα, στην πιο ακριβή διαφημιστικά ζώνη της τηλεόρασης. Και αυτό γιατί οι Αρβύλα κάθε βράδυ, απέναντι σε τρία δελτία ειδήσεων, καταγράφουν ποσοστό άνω του 20% στο δυναμικό κοινό. 

Δεν είναι ότι ο κ. Κυριακού δεν το σκέφτηκε. Αλλά μέχρι νεοτέρας, άρα τουλάχιστον έως το τέλος αυτής της εβδομάδας, οι Αρβύλα θα βγαίνουν. Στο μεταξύ, οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο θα σωρεύονται, αλλά στον ΑΝΤ1 θα κάνουν ότι δεν ακούν τις φωνές οι οι Αρβύλα είτε ήξεραν είτε έστω θα έπρεπε να ξέρουν, όπως έλεγαν για τη Λινά Μενδώνη και τον Δημήτρη Λιγνάδη. 

Με άλλα λόγια, το κανάλι του Αμαρουσίου δεν θα θυσιάσει εύκολα ένα πετυχημένο πρόγραμμα στην πιο εμπορική ζώνη. Εκτός και αν τα πράγματα τα φέρουν αλλιώς. Ποιος ξέρει, η ζωή είναι μικρή και η περίοδος της διακοπής των Αρβύλα, από το τέλος της εβδομάδας ως τις 20 Ιανουαρίου, αρκετά μεγάλη. 

 

Ο εξ απορρήτων

Facebook Comments