Το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε σήμερα μέλη της Διοίκησης και στελέχη της εταιρείας «ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ» με αφορμή την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Οργανωμένη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών του τρίτου εταιρικού της ομολόγου, το πρώτο με ρήτρα αειφορίας που διαπραγματεύεται στην ελληνική αγορά ομολόγων.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Γιώργος Περιστέρης κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης χτυπώντας το παραδοσιακό καμπανάκι.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σωκράτης Λαζαρίδης, επισήμανε πως μετά και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση του ομολόγου αυτού, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ αποτελεί τον μεγαλύτερο εκδότη ομολόγων της ελληνικής αγοράς.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ δήλωσε: «Ο πιο μεγάλος έπαινος αξίζει στους ανθρώπους του Ομίλου μας που δημιούργησαν, δημιουργούν και θα συνεχίσουν να δημιουργούν αξίες μέσω της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Δεσμευόμαστε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των επενδυτών και των μετόχων μας στις προοπτικές του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, να συνεχίσουμε να επενδύουμε και να δημιουργούμε ποιοτικές θέσεις εργασίας, αναγνωρίζοντας το ρόλο μας ως ένας στιβαρός πυλώνας ανάπτυξης για την Ελλάδα».

Facebook Comments