Η Apple Inc αναβάλει επ αόριστον τα σχέδια της για την επιστροφή του προσωπικού της στα γραφεία της εταιρίας, όπως μετέδωσε το Bloomberg News.

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι διέκοψε προσωρινά τη λειτουργία τριών καταστημάτων της στις ΗΠΑ και στον Καναδά, έπειτα από μια αύξηση των κρουσμάτων μόλυνσης από την COVID-19, αλλά και έκθεση στις μολύνσεις μεταξύ των μελών του προσωπικού της.

Σύμφωνα με τα προηγούμενα σχέδια της Apple, η επιστροφή των υπαλλήλων της στα γραφεία τους είχε οριστεί για την 1η Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την αναφορά του Bloomberg που επικαλέστηκε ένα σχετικό εσωτερικό σημείωμα που έστειλε ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρίας Τιμ Κουκ.

Η Apple διέκοψε προσωρινά τη λειτουργία τριών εμπορικών καταστημάτων της στο Μαϊάμι, στην Ανάπολη και στην Οτάβα, μετά την αύξηση στις μολύνσεις από την COVID-19, όπως ανακοίνωσε χθες, Τετάρτη, η εταιρία.

Τα κρούσματα της COVID-19 αυξάνονται σε περιοχές του Καναδά και των ΗΠΑ, με την κυβέρνηση του Καναδά να παρακαλεί θερμά τους πολίτες της να μην εγκαταλείψουν τη χώρα.

Η Apple ανακοίνωσε την Τρίτη ότι όλοι οι πελάτες και οι εργαζόμενοι στα καταστήματά της στις ΗΠΑ θα είναι απαραίτητο να φορούν μάσκες.

Η εξάπλωση της παραλλαγής Όμικρον του κορονοϊού προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία σε αρκετές μεγάλες εταιρίες σχετικά με την ενίσχυση του πλαισίου εφαρμογής των μέτρων πρόληψης στα πρωτόκολλα που εφαρμόζουν.

 

Facebook Comments