Την υπόθεση revenge porn με δράστη τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σε βάρος της πρώην συντρόφου του κλήθηκε να σχολιάσει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Δανίκας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» του OPEN.

Ο κ. Δανίκας αρχικά ανέφερε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι κατάπτυστος, αναφέρθηκε γενικότερα στο ύφος της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, κάνοντας λόγω για ανθυποκουλτούρα στην τηλεόραση ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο θύμα, δηλαδή στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου της οποίας ο πρώην παρουσιαστής δημοσίευσε προσωπικές στιγμές στο Διαδίκτυο. Όμως ο δημοσιογράφος προχώρησε σε μία αμφιλεγόμενη δήλωση.

«Πώς μπορεί ένας άνδρας να κάνει αυτό σε μία γυναίκα; Πώς γίνεται αυτό. Είναι απαράδεκτο», σχολίασε ο δημοσιογράφος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θύμα: «Υπάρχει ακόμα ένας παράγοντας. Η προσωπική ευθύνη. Πρέπει η γυναίκα να πάρει τη ζωή της στα χέρια της. Τι σημαίνει ανασφάλεια; Να καταπολεμήσει την ανασφάλειά της και τον εθισμό της. Γιατί πήγε μαζί του αυτή; Αν αυτός δεν ήταν σε αυτή την εκπομπή θα πήγαινε μαζί του; Ποτέ, είμαι σίγουρος για αυτό» σχολίασε ο Δημήτρης Δανίκας.

 

Η δημοσιογράφος του OPEN Φαίη Μαυραγάνη τόνισε στον καλεσμένο της εκπομπής ότι «δεν θέλω να κάνουμε πάσα το κακό το δικό του (του Στάθη Παναγιωτόπουλου) στην κοπέλα, με τον λόγο για τον οποίο εκείνη ήταν σε σχέση μαζί του. Ο κ. Δανίκας σχολίασε ότι κατά τη γνώμη του «υπάρχει μία προσωπική ευθύνη στον καθένα».

Facebook Comments