Ο Νίκος Ξυδάκης μιλώντας ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που οργάνωσε η νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Α’ Αθήνας, ανέφερε πως τα συνθήματα “Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι” και “Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι” έχουν βάση και μάλιστα δικαιολογημένη.

Ο κ. Ξυδάκης σπεύδοντας εκ των προτέρων να αποσαφηνίσει πως ο ίδιος λόγω προφανούς ηθικής υπεροχής δεν ανήκει στους δημοσιογράφους που κάποιοι τους χαρακτηρίζουν με αυτόν τον τρόπο, υπογράμμισε πως «Δεν υπάρχει καμμία άλλη επαγγελματική κατηγορία μετά τους μπάτσους που να έχει να έχει εμπεδωθεί “Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”, “Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι”».

«Δεν υπάρχει καμμία άλλη επαγγελματική κατηγορία μετά τους μπάτσους που να έχει να έχει εμπεδωθεί “Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”, “Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι”. Δεν είμαι υπέρ του τσουβαλιάσματος για κανέναν επαγγελματικό κλάδο, για καμμιά επαγγελματική κατηγορία αλλά η καχυποψία αυτή του κόσμου και η δυσπιστία και η αρνητική στάση έχει βάσεις. Δυστυχώς, δυστυχέστατα για μας που ‘μαστε δημοσιογράφοι και δεν υπηρετήσαμε ούτε την αλητεία, ούτε την ρουφιανιά. Έχει βάση όμως.»

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή: Tomafinesto.gr

Facebook Comments