Το συμβάν έλαβε χώρα χθες (3/1) το βράδυ στο σπίτι του ζευγαριού κι αφορμή στάθηκε μία σκηνή ζηλοτυπίας. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής την χτύπησε κι εκείνη κάλεσε την Αμεση Δράση.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο συμβάν οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου τόσο την 28χρονη, όσο και τον Ρούμπεν Σεμέδο και της υπόθεσης επιλήφθηκε η υπηρεσία ενδοοικογενειακής βίας. Η συμβία του ποδοσφαιριστή προχώρησε σε σχετική καταγγελία, υποστηρίζοντας πως την χτύπησε στην κλείδα, τις προκάλεσε αμυχές και την κλείδωσε έξω από το σπίτι. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο τμήμα, ο Σεμέδο φέρεται να προσπάθησε να μεταπείσει την 28χρονη να ανασκευάσει τις κατηγορίες και πράγματι φέρεται να της άλλαξε γνώμη… Ωστόσο, η δίωξη ήταν αυτεπάγγελτη κι ως εκ τούτου σχηματίστηκε δικογραφία. Κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα, μετά τον σχηματισμό της δικογραφίας, ο ποδοσφαιριστής αφέθηκε ελεύθερος.

 

Το μεσημέρι της Τρίτης, οπότε και δημοσιοποιήθηκε το συμβάν, ο ποδοσφαιριστής με ανάρτησή του στο Instagram έγραψε «όχι άλλα ψέματα» ανεβάζοντας story με το οποίο ήθελε να δείξει ότι βρίσκεται στο σπίτι του κι όχι σε κάποιο αστυνομικό τμήμα, βλέποντας μια ταινία.

Νωρίτερα:

Μπλεξίματα με τον νόμο για μία ακόμα φορά έχει ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο.

O Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, φέρεται να ξυλοκόπησε την σύντροφό του, με την οποία συζούν και η γυναίκα προσέφυγε στις Αρχές υποβάλλοντας μήνυση.

Ακολούθως, η συμβία του 29χρονου κεντρικού αμυντικού των «ερυθρόλευκων» φέρεται να ανασκεύασε, ωστόσο, είχαν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες και προχώρησε κανονικά η σύλληψή του.

 

Facebook Comments