Έναν πρωτότυπο διαγωνισμό στα ελληνικά social media οργανώνουν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και ο γνωστός YouTuber Αλέξανδρος Κοψιάλης, χαρίζοντας σε έναν τυχερό follower ένα σπίτι αξίας άνω των 100.000 ευρώ… με θέα Ακρόπολη!

Μαζί με τα τρία αδέρφια του, Θανάση, Κώστα και Άλεξ, αλλά και τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, ξεκίνησαν ένα σημαντικό «giveaway»: Το δώρο που θα κερδίσει ο πρώτος νικητής, θα είναι ένα σπίτι, ρετιρέ, με θέα Ακρόπολη και φουλ επιπλωμένο.

Στο βίντεο που ανέβασαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο στο Instagram, βλέπουμε τα δωμάτια του σπιτιού, το οποίο έχει αξία άνω των 100.000 ευρώ. Το giveaway ξεκινά την Τρίτη 04/01/22 και ώρα 15:00 και λήγει την Παρασκευή 04/03/22 και ώρα 18:00.

Η επιλογή του νικητή θα γίνει με τυχαίο τρόπο την Παρασκευή 04/03/22 και ώρα 18:01 σε LIVE μετάδοση από τον λογαριασμό του Αλέξανδρου Κοψιάλη, με την βοήθεια πιστοποιημένης εφαρμογής, ώστε να είναι δίκαιη για όλους και να έχουν όλοι ίσες πιθανότητες.

Όπως σημειώνουν οι «διοργανωτές» του διαγωνισμού, ο οποίος τρέχει σε συνεργασία με το μεσιτικό γραφείο Greek Home, για να πάρει κάποιος μέρος δεν χρειάζεται καν να αφήσει σχόλιο. Αρκούν έξι follow και ένα «like».

Facebook Comments