Ν’ αλλάξει κανάλι καλεί τον κόσμο ο Νίκος Καρανίκας εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στους «Ράδιο Αρβύλα» με αφορμή την υπόθεση Στάθη Παναγιωτόπουλου καθώς όπως τονίζει ο κ. Καρανίκας «δεν μας πείθουν για το ήθος τους» ότι «δεν είχαν σχέση με το φίλο και συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλο».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα στο facebook, η οποία έγινε πριν από 2 εβδομάδες αλλά έχει σημασία μετά την χθεσινή πρεμιέρα της εκπομπής, έχει ως εξής:

«Οι #ράδιο_αρβύλα ή Ράδιο ξεφτίλες όπως πολύ σωστά τους αποκαλεί ο κόσμος, προσπαθούν μέσα από το χριστουγενιάτικο γιορταστικό διαφημιστικό τους να επιστρέψουν προβάλλοντας ένα παιδικό αθώο προσωπείο.

Η εικόνα που προβάλλουν προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι αθώοι όπως τα παιδάκια και δεν είχαν σχέση με τον φίλο και συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο μισογυνισμός τους, ο ρατσισμός τους, οι συκοφαντίες τους, τα σεξιστικά βιντεάκια δεν ξεχνιούνται και γι’αυτό δεν μας πείθουν για το ήθος τους.

Είναι γνωστοί πλέον και ο κόσμος καλά θα κάνει να δείξει την δύναμη του και να αλλάξει κανάλι την ώρα που θα προβάλουν την εκπομπή τους για να ξεπλυθεί όλη η παρέα μαζί».

Facebook Comments