Το ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώριζε την Καρολάιν όπως επίσης γνώριζε καλά και τον δολοφόνο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, είναι μια πληροφορία που την έχουμε ακούσει και στο πρόσφατο παρελθόν.

«Φήμες λένε», «όπως αναφέρει το ρεπορτάζ» και άλλα παρόμοια, χωρίς κάτι να επιβεβαιώνεται επώνυμα από κάποιον.

Σύμφωνα με το in.gr, είχαμε την πρώτη επώνυμη επιβεβαίωση σε ότι αφορά στην φιλία του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Όπως αναφέρει στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» ο Ευάγγελος Παπατζιτζές – εκπαιδευτής καταδύσεων στην Αλόννησο και φίλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου – έκαναν όλοι μαζί καταδύσεις τα καλοκαίρια.

«Η Καρολάιν έκανε από πολύ παλιά καταδύσεις, είχε βουτήξει με το Στάθη και με το Μπάμπη, είχαν βουτήξει και οι 3 για κατάδυση», είπε ο Παπατζιτζές.

Ενώ για την επικοινωνία που είχε με το φίλο του Στάθη Παναγιωτόπουλο «μίλησα πριν μέρες μαζί του, όμως μου το έκλεισε βιαστικά», είπε.

Επίσης, ο ίδιος αναφέρθηκε και στις καταγγελίες για τα ροζ βίντεο, λέγοντας ότι «ακουγόταν ότι κατέγραφε τις συντρόφους του» και συμπλήρωσε «η σάτιρα έχει μέσα σεξισμό, αυτό περιμένεις από το Στάθη».

Facebook Comments